Da li je neko imao prilike da cuje neki od navedenih modela ili mozda oba? Uzeo bih slusalice, za slusanje muzike, ni za kakav gaming,u obzir naravno dolaze i drugi modeli... Koliko postujem cist zvuk toliko i ne bih da zvuk bude tanak, bez bass-a. Znaci sta? Volim bass.
Edit: Pogledaj u Player-u, jer u 4audio-u deru sa cenama. HD515 6930din Player, 100e 4audio. HD555 10890din Player, 135e 4audio.
Da se razumemo, ovo nije nikakva reklama vec cista usteda novca! __________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
Sad sam bas gledao u Playeru, nema ih. Ali ih zato ima u Mitros Music-u za 8500din. Sumnjam da bih mogao da ih cujem pre kupovine ali je to izgleda jedini nacin da budem siguran da sam uzeo ono sto mi odgovara...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.