Naime, headset emulira 7.1 zvuk kao na Logitech G35... Sad... Neko će odmah da pomisli `šta će mi emulirani zvuk, kad mogu na primer da uzmem Roccate Kave i da imam gistro pravi 5.1`
Ovo sam dosta istraživao, i naišao sam na jednom forumu par komentara...
Naime, jedan audio stučnjak je rekao ovo: Da biste dobiil 5.1 zvuk, mora da postoji odredjena razdaljina izmedju vašeg uha i izvora zvuka, u suprotnom se zvuk distortuje i ne dobija se pravi ugodjaj. Iz ovog razloga je emulacija zvuka umesto simulacije mnogo bolje rešenje jer se dobija ta dubina i osećaj prostora...
Juče sam taman i kupio Logitech G35, i ne mogu da verujem kakav je doživljaj igrati AVP3 u 7.1 okruženju. Sa savršenom precinošću mogu svaki zvuk da detektujem odakle dolazi...
Takodje, u firmi imam nekoliko Siberia V2 headseta, i mogu da kažem slobodno da G35 ima osetno bolji kvalitet zvuka za 20 evra više koliko košta. Takodje je i kvalitetniji vidljivo, sa gumiranim površinama, ali ovo nimalo ne znači da je Siberia V2 loš headset, samo mislim da za 20 evra mnogo više dobijete. Stvarno, osećaj je neopisiv... Potpuno drugačiji doživljaj koji stereo headset ne može da pruži... __________________ Scourge of PCBerza
Imao sam prilike da koristim nekih dva meseca G35 i odusevljen sam!Potpuno drugaciji osecaj imas sa njima (jedinstven) kada igras igrice ili gledas neki film!Ja sam igrao npr. Fear 2 i pretrnuo sam.:))
Potpuno sam skeptičan bio da li će kvalitet i doživljaj da opravda cenu. Mogu slobodno da kažem da potpuno opravdavaju cenu, i preko toga... __________________ Scourge of PCBerza
:: Dobra kupovina :: :: Imao sam prilike da koristim nekih dva meseca G35 i odusevljen sam!Potpuno drugaciji osecaj imas sa njima (jedinstven) kada igras igrice ili gledas neki film!Ja sam igrao npr. Fear 2 i pretrnuo sam.:) :: :: Neka te sluze sa srecom :: :: ::
Ma prosto ne pozelis da ih skidas sa usiju!:) Svidja mi se sto za taj novac izgledaju i skuplje,super kvalitet posebno privlaci paznju USB kabl (tekstilana izolacija).Kada sam ih koristio imao sam priliku da pokazem jednom DJ-u (koji je vec 20 god. u poslu) i bio je odusevljen kvalitetom i performansama za taj novac!Naravno,neko pogresno da ne shvati ne mogu da se porede sa profi DJ sluskama!
Ko` hoce malo vise da odvoji novac za sluske preporuka za Logitech G35.:)
Ne verujem, i deda Miško bi se onda usro da ih vidi.
To je onda minus a ne plus, uđe ti neko u gajbu vidi slušalice koje izgledaju kao da koštaju 300e, čuje za šta ih koristimo i momentalno nas žigoše kao idiote.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
za 130e cu da stavim pored svakog mog zvucnika po jednu tanju serpu,tako da dobijem odlican full 25.1 sorround zvuk :) idi bre neko da mi otkine glavu radi slusalica!!!
:: Ne verujem, i deda Miško bi se onda usro da ih vidi :: :: To je onda minus a ne plus, uđe ti neko u gajbu vidi slušalice koje izgledaju kao da koštaju 300e, čuje za šta ih koristimo i momentalno nas žigoše kao idiote :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Ma prosto ne pozelis da ih skidas sa usiju!:) Svidja mi se sto za taj novac izgledaju i skuplje
:: za 130e cu da stavim pored svakog mog zvucnika po jednu tanju serpu,tako da dobijem odlican full 25.1 sorround zvuk : :: idi bre neko da mi otkine glavu radi slusalica!! :: ::
:: U jbt, ko da sam ih platio sad 1200 evra a ne 120... slušalice su to ljudi.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
Logitech Z-Cinema Zamenio sam prvo Z-2300 sa G51 misleći da mi je 5,1 zvuk bolji, ali nisam mogao više sa tim plastikanerima, tako da mi je Z-Cinema bio revolucija. Dosta bolji sistem od Z-2300... __________________ Scourge of PCBerza
:: Kakve li onda zvučnike imaš kad si sluške platio 120e, ne mogu da zamislim. :: :: :: GA-MA785GT-UD3H/AMD Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB DDR3 Geil Ultra Plus/Seagate Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP :: :: :: :: U jbt, ko da sam ih platio sad 1200 evra a ne 120... slušalice su to ljudi.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.