Odlucim se da se pocastim ove nedelje Asus Xonar DS zvucnom(vidim,ljudima puna usta kako je extra karta za 45E,pa gde Muja tu i ...),kad vidim lik prodaje Logitech Z-Cinema za 130E.Znam da se Z-Cinema povezuje preko USB-a i da ima kao zvucnu u sistemu,pa mi kartica ne bi ni trebala.Citao sam u SK-u kako je za muziku bolji i od tada neprevazidjenih Z-5500.Inace muziku slusam samo preko compa(liniju godinama i ne palim), i to po 10-12 sati dnevno.Slusam down bit,deep sub bass iliti DubStep,tako da su mi `horne` i bas primarni zvuci(ko slusa DubStep,zna o cemu govorim).E sad,da li dati tih 130E za Z-Cinema i prodati dole potpisam Altec star 3 meseca za nekih 35-40E ili samo da uzmem navedenog Asusa i ustedim nekih 60-ak `dushmana`?
MSI 790FX GD 70 AMD Phenom 2 955 BE OC 3.8 GHc 24/7 Cooler Master TX3 2x2 gb DDR3 1600 Kingston Hyper X Sapphire 5770 1GB Seagate 1TB 32 mb LC Power 6650 GP3 V2.3 Chieftec LBX 02 B-B-B Samsung 2433 LW DVI Altec Lansing VS 4124 b
... da se zezamo sa tvojim trilemama, sad gledamo farmu....
Nisam čuo to čudo, pa ne mogu da ti pre ili nepre-poručujem jedno ili drugo. U svakom slučaju, to u SK je bila plaćena reklama, a, hardver je osebujan i ne predstavlja standard, tako da će verovatno, sa nekim podešavanjima biti problema a i budućnost podržavanja drajverima je upitna - kako bi inače kupio drugu... Jedino kada bi mogao igde da to čuješ uživo, ili da se javi neko od berzanskih farmera da da svoj sud ako ih ima ili ih je čuo... ali, rekoh, gledaju sad farmu i nemaš sreće..
Samo da javim da sam se sad cuo s likom i da u sredu palim za BG i da dajem ove Altec i 90 jevreja za Z-Cinema.Naravno,prvo da isprobamo....O,DubStep-e,-sta cu sad da ti radim...
MSI 790FX GD 70 AMD Phenom 2 955 BE OC 3.8 GHc 24/7 Cooler Master TX3 2x2 gb DDR3 1600 Kingston Hyper X Sapphire 5770 1GB Seagate 1TB 32 mb LC Power 6650 GP3 V2.3 Chieftec LBX 02 B-B-B Samsung 2433 LW DVI Altec Lansing VS 4124 b
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.