Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
x-fi gamer fatal1ty pro
STRANA 1 OD 1
Valheru x-fi gamer fatal1ty pro 03.10.2010. 12:39 T29853

status: user
broj poruka: 750
Upalim komp sinoc, udje u windows, u dev menageru vidi new audio device.
Disejblujem VIA HD Audio i idem update Driver, odradi update, resujem komp opet ista prica.
Disejblujem VIA audio(zasto se sam upalio?), ovog puta mesto updatea sa neta skinem PAX Master Suit 1.0 i instaliram ga, resujem komp i od tad uopste ne vidi zvucnu u dev menageru, isao na scan for new hardware i corak.
Ima neko neki savet kako da nastavim dalje?

...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dragg re 03.10.2010. 14:02 #249750

broj poruka: 2270
Ako sam dobro shvatio ti imaš Xi-fi a integruša ti se spontano uključuje. Da li si je disejblovao u BIOS-u? Prvo to uradi a onda temeljno deinstaliraj VIA audio. Ako neće ni tad da ti vidi XI-fi, turi je u drugi slot.
Milunka stvarno cudno. 03.10.2010. 15:32 #249764

broj poruka: 1624

Ja imam xfi xtreme music.Samo disable integrusu u biosu i obavezno ti sam skini drajvere sa creativovog sajta za x-fi,i samo te drajvere i programe instaliraj.Nemoj da dajes windowsu da on to updateuje.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Valheru 03.10.2010. 17:12 #249773

Pa prvi put kad sam instalirao drajvere, sve je radilo okej, tacnije, instalacija je zavrsena kako treba i nije bilo nikakvih errora, samo je zvuk bio jako slab.
Kontao sam da resetujem komp, updatujem neke fixove za Win7 i taman posle toga odradim drajvere od DanielaK.
Kad sam resovo komp i usao u Win7 uopste nije prikazivao zvuncu, sad kad sam disejblovo VIA HD u BIOSu i normalno instaliram bilo koje drajvere dobijem ovaj error:
This device cannot start. (Code 10)

...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....

mkukic ... 03.10.2010. 17:23 #249774

broj poruka: 2591
Ja imam X-Fi xtreme audio, ali mi je Windows 7 x64 odmah nakon instalacije sistema sam odradio instalaciju drivera zvucne a da ja to nisam ni znao. Da li da to ostavim tako? Sve izgleda uredno instalirano i najnovija je verzija drivera ili da instaliram ponovo sve drivere za zvucnu iz pocetka kad ih skinem sa sajta?
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

bstaletic Re: ... 03.10.2010. 17:35 #249776

broj poruka: 1889
Pazi ja ne violim da sistem instalira neshto kako on oce, a posebno ne drivere. Iz tog razloga mu nikad nisam dao da instalira drivere, ali sam skoro skontao da su to driveri koje je napisao proizvodjach, pa samim time ne bi trebalo da ima veze da li on sam instalira ili ti instalirash, ali opet ja kazhem da ne volim da on radi shta on oce.

Anti-depressives controlling tools of your system
Making life more tolerable

:: Ja imam X-Fi xtreme audio, ali mi je Windows 7 x64 odmah nakon instalacije sistema sam odradio instalaciju drivera zvucne a da ja to nisam ni znao. Da li da to ostavim tako? Sve izgleda uredno instalirano i najnovija je verzija drivera ili da instaliram ponovo sve drivere za zvucnu iz pocetka kad ih skinem sa sajta
:: ***************************************************************************************
:: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
::
::
Valheru 03.10.2010. 17:56 #249778

Frka je bila sa tim Windows driverima izgleda, odradio sam uninstal plus driver sweeper ciscenje i posle toga CLEAR CMOS, sad sljaka bez problema sa DanielK i PAX drajverima :)

Cudno, do sada nisam imao problema sa ovim Windows update driverima.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs