Mislis Creative X-Fi? Citao sam po forumima i kazu ljudi da je Asus `oduvao` Creative po kvalitetu.... A i izgleda veoma atraktivno... jedan veliki potenciometar koji pritiskom ukljucuje/iskljucuje karticu. Meni se svidja.
Obozavam te gedzete, evo meni je upravo riknuo vaza zvucnik, sto dalje proizilazi da lepo nije nuzno i korisno, sto opet iz toga jos dalje proizilazi da ni astronomske cene nisu garant.
Ovaj moj je otegao pre nedeju dana a garancija istekla pre mesec, sto bi proizvodjaci rekli savrsen tajming ili ti uspesan primerak.
:: Mislis Creative X-Fi? Citao sam po forumima i kazu ljudi da je Asus `oduvao` Creative po kvalitetu.... A i izgleda veoma atraktivno... jedan veliki potenciometar koji pritiskom ukljucuje/iskljucuje karticu. Meni se svidja :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.