Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Realtek vs Audigy utisci
STRANA 1 OD 1
Sub-Z Realtek vs Audigy utisci 10.09.2010. 15:17 T29290

status: user
broj poruka: 1621
Bilo je prethodnih meseci par tema vezanih za integruše vs X-Fi/Xonar itd (među kojima i moja). Pisao sam kako se maltretiram sa povezivanjem Logitech X-640 i sveopšte plastičnim zvukom Realtek HD zvučne na Ga-790XTA-UD4. Pošto mi se nije davalo 50ak evrića za gorepomenute(a ranije nije bilo x64 drajvera), izvadio sam iz starog kompa Audigy ES http://goo.gl/OERR i instalirao nove dajvere za Win 7 x64....Da ne dužim, zvuk je 10x topliji, punijii i jači, 5.1 radi na svim novim igrama koje sam probao(Mafia II, Dirt II, COD, BF, Just Cause 2).... sve u svemu, sintisajzer vs simfonijski orkestar...pa ko ima dilemu iz naslova....
Fiat iustitia, et pereat mundus
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic Lepo od tebe što si podelio s nama 10.09.2010. 15:35 #243729

broj poruka: 9006
Mogao bi da apim jednu takvu ako naiđe na oglasima u bescenje.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
quna A sta fali sintisajzerima? XD 10.09.2010. 17:16 #243754

broj poruka: 1641
Ja vec jedno 8 godina koristim audigy1 i nemam zamerki, uvek probam novu integrusu i tu se zavrsi prica... Inace sam cimanjem kablova sve izlomio konektore na kartici ali radi i dalje samo treba da se pogodi ugao XD Asio je out of the box, dobar line in, pun zvuk... integruse su i dalje muchenje usiju...
Gledam i ja da pazarim audigy-bilo-sta samo da se vise ne zlopatim sa polomljenim konektorima na staroj...

i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :
samsung f3 500gb : corsair tx650 : samsung 931bw

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs