Najpre pozdrav svima. Potrebni su mi drajveri za neku zvucnu,ne znam ko je proizvodjac ali su cipovi sledeci: Forte Media FM801AU i Realtec ALC655.Kako sam god pokusao da ih pronadjem nije uspelo pa vas molim za pomoc! Isto vazi i za TV karticu gde je cip PHILIPS SAA7131E/03/G.Proizvodjac je navodno Prolink (bar sam to valjda pogodio) ali na njihovom sajtu nema drajvera. HVALA unapred!
a za Tv nemogu ti pomoci mnogo tv kartica ima PHILIPS SAA7131E/03/G od asusa do prolinka, tako da probas da nadjes tacno naziv kartice mora da pise na stampanoj ploci pa da nadjes sajt proizvodjaca i tamo potrazis.
Vam momci puno,probao sam sa tim Realtec-om i nista.Ne vredi... Za TV karticu sam saznao da je Prolink ali na njihovom sajtu nista. Pogledacu jos nesto,ako nista ne uradim nema veze. HVALA vam opet na trudu i pozzz...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.