Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Zvucna karta???
STRANA 1 OD 1
mpfreak Zvucna karta??? 04.09.2010. 02:16 T29126

status: user
broj poruka: 3
Zvucna mi treba samo za sluske tj. bice koriscena samo uz slusalice(imam zvucnike ali ih rjetko kad palim). problem je u tome sto mi integrusa na ga-p55-ud3r nema dovoljno snage da izgura slusalice do kraja pa bih uzeo neku zvucnu koja ce da to uradi kako treba. Budzet mi je negdje izmedju 20-30 evra a ako ima nesto jeftinije(al tesko) bilo bi jos bolje.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Kakve su to slusalice koje integrisana karta ne moze da `izgura`... 04.09.2010. 02:27 #241831

broj poruka: 10999
do kraja? Nije ti valjda od starijeg brata ostao neki HiFi set na bazi dinamickih membrana niske impendanse, koje, da bi se pokrenule, zahtevaju poseban (pret)pojacavac?
- - - - - - - -
Ne bih ti preporucio kombinovanje postojece (integrisane) karte sa dodatnom, jer ce se kod nekih programa javiti problemi sa `mapiranjem` zvuka. S druge stane, kad si vec voljan da investiras 30E, mozes sebi da priustis dobar head-set koji ce sigurno raditi kako treba i sa integrusom...
gilopile Re: Zvucna karta??? 04.09.2010. 02:36 #241835

broj poruka: 9459
Ni jedna kvalitetna kartica ti nece podati neki jaci zvuk,vec ces dobiti na kvaliteti.U susti vecina kartica ima na output-u oko 100mW,tako da ti je jedina solucija da koristis softverski pre-Amp,ili da pazaris neke malo bolje sluske.
Za tu kintu,i cak malo manje ti preporucujem Sound Blaster Audigy,jedna vrlo solidna kartica za kucnu varijantu,a cena joj je sada prava sitnica.
Preporucice ti ovde sigurno neki ljape i Asus Xonar Essence,ali ti se ne uklapa u bidzet.U ostalom sacekaj pa`s da vidis

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: Zvucna mi treba samo za sluske tj. bice koriscena samo uz slusalice(imam zvucnike ali ih rjetko kad palim). problem je u tome sto mi integrusa na ga-p55-ud3r nema dovoljno snage da izgura slusalice do kraja pa bih uzeo neku zvucnu koja ce da to uradi kako treba. Budzet mi je negdje izmedju 20-30 evra a ako ima nesto jeftinije(al tesko) bilo bi jos bolje.
::
Pisko Dvosekli mač 04.09.2010. 07:41 #241854

broj poruka: 6650
Za jači i kvalitetniji zvuk, trebaju ti bolje slušalice ali možda i softverski booster... inače, to je siguran put da oštetiš TRAJNO sluh i ZATO je to ograničeno. Popularnije u narodu nazvano: PROTUIDIOTSKA ZAŠTITA. Pa ti vidi gde si tu u toj priči.... buka sa zvučnika jeste štetna, ali iz slušalica je pogubna.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

Mixx .... 04.09.2010. 09:49 #241864

broj poruka: 2931
kupi preamp za tih 30 evara i explodirace ti glava :)
ps. slazem se sa piskom, pazi na usi, slusalice satiru, lako se covek zanese i izgubi osecaj o jacini kad ga basovi ne udaraju u stomak

zxcvbnm Re 04.09.2010. 12:17 #241885

broj poruka: 183

Za nekih 600 din mozes nabaviti SB 128 PCI zvucnu, koja na sebi ima izlaz sa nekim malim pojacanjem (ima TDA kolo za pojacanje zvuka na sebi) ali to trazi na limundu ili slicnim sajtovima. Kao sto su ti rekli skuplje zvucne uglavnom donose kvalitetniji zvuk
mpfreak Sluske 04.09.2010. 17:20 #241959

broj poruka: 3
Slusalice koje imam su razer carcharias i zelio bi da su mi glasnije. Uzimao sam pre neku tastaturu koja na sebi ima prikljucak za slusalice i kad su bile utaknute u tast. bile su duplo glasnije. Sad ako postovi neka mogucnost da se ove sluske pojacaju na integrisanoj bilo bi i to ok ili jos bolje jer sam na taj nacin zadovoljio svoje potrebe :) . A ako vec mora da se uzima neka zvucna zamolio bih vas da mi ostavite link jer sam totalni nnob sto se tice ovoga(ka nekoj nasoj prodavnici)
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs