Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Nema zvuka u igrama na E:
STRANA 1 OD 1
bobanf Nema zvuka u igrama na E: 23.08.2010. 22:20 T28875

status: user
broj poruka: 49

Kao sto kaze naslov, igre koje sam instalirao na drugu particiju, ne daju zvuk /virtua tenis, gta san andreas/. Igre instalirane na na C:, normalno rade /wolf II, generals itd/.
P4 2.8
1950gt
As rock ploca
Creative sb
1gb ram
Zna li ko eventualni razlog?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile Re: Nema zvuka u igrama na E: 24.08.2010. 01:07 #238977

broj poruka: 9459
Apsolutno nema nikakve veze gde i na kojo lokaciji je igra instalirana.Pokusaj da izadjes iz igre alt/tab i vidi da se slucajno ne mutira u mixeru.Proceprkaj i u opcijama u samoj igri.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

::
:: Kao sto kaze naslov, igre koje sam instalirao na drugu particiju, ne daju zvuk /virtua tenis, gta san andreas/. Igre instalirane na na C:, normalno rade /wolf II, generals itd/
:: P4 2.
:: 1950g
:: As rock ploc
:: Creative s
:: 1gb ra
:: Zna li ko eventualni razlog?
Simon72 ... 24.08.2010. 02:27 #238981

broj poruka: 2799
Ovo nema nikakve logike. Mada je verovatno tako kao što si reko jednostavno nema logike...

bobanf jedino da 24.08.2010. 08:16 #238993

reinstaliram igre, mozda se nesto nije snimilo kako treba.
Nema ni meni ovo logike, svira muzika, a nece igra...

gilopile Re: jedino da 24.08.2010. 09:38 #239002

broj poruka: 9459
Reinstalacija ti nece pomoci,ukoliko nisi cackao opcije u samoj igri,pa da se vrati na default.Jel ti to integrusa,ili imas neku drugu zvucnu?Jel 5.1?Moguce da je problem da ti out odlazi preko front-a,a tebi su prikopcani zvucnici na rear,ukoliko ne koristis 5.1 sistem ozvucenja.Tako da u toku igre bocni jack u plavu rupicu na zvucnoj.
Ako vec nisi,instalisi najnoviji DX.Ne bi bilo lose i da skines najnovije drajvere za zvucnu...idi redom i resices problem.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: reinstaliram igre, mozda se nesto nije snimilo kako treba
:: Nema ni meni ovo logike, svira muzika, a nece igra..
vladarko Nema logike, 24.08.2010. 16:15 #239040

broj poruka: 4228
ali nekad davno sam igrao Tomb Raider III verziju igre gde je CD morao da bude na slovu E, inače igra nije htela da radi.

Šta da ti kažem, mislim da si i sam dao delimični odgovor na svoje pitanje.

1. Deinstaliraj igru
2. Restart
3. Instaliraj na C
4. Osluhni.

Pozdrav!

Vlada

bobanf @ Vlada 24.08.2010. 17:24 #239044

Ti si, brate u pravu, znam. Na drugom kompu sve pegla kako treba. Jedino sto mi je c: pun pa rekoh da prebacim na drugi zbog prostora.
@ostali
dobri su mi drajveri, sistem, buksne sve je ok, jos malo cu da cackam pa ako nece selim ga na C:

filni ..... 24.08.2010. 18:04 #239046

broj poruka: 1220
to ti mnogo losh trip sa winom ili shta vec... Mom drugar sve zive igre instalira na D Drive i sve do jedne rade extra..... Probaj da nije neshto sjebano u Sound-su ili stavi za izbor zvuchnika da je stereo.. a ne 5.1 ako ti je recimo tako nameshteno... recimo ja popizdeo shto nemam zvuk u Singularity i prochitam forum.. da ako neko `oce zvuk u toj igri... mora da stavi stereo u Sounds u control panelu..ja to uradim... i zamisli..sve proradilo..shto je to tako ..to mislim da niko ne zna.. aj uzdravlje :D

Asus M2N-E
AM2+ 7750 Black Edition
Geil 2 x 1GB 667Mhz
2 x 160GB Maxtor
nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3
Asus DVD/RW
Blueberry 450W

bobanf Za sada 25.08.2010. 17:52 #239301

uninstall, nemam zivaca da se bakcem sa ovim. ako resim napisacu sta je bilo, hvala svima
bobanf

bobanf evo 07.10.2010. 21:13 #250973

Izgleda da je problem kod mene bio u sledecem:

Posto imam `onaj` xp, media player mi je ponudio update a ja sam naivno kliknuo ok. Posle toga mi je odbio da uopste radi sa porukom tipa `vi znate zasto necu da radim bla, bla...`
Posle nekoliko pojavljivanja ove poruke media player mi je proradio ali je odbio da pusta bilo sta osim mp3 fajlova i mislim da je on klao zvuk.
Evo neko vreme sve je proradilo samo od sebe /muziku wma, waw itd sam morao nekoliko puta da kliknem da bi krenulo da svira ali proradilo je, pri tom Creative player je sve normalno pustao/.
U tom periodu su igre bile instalirane tako da je zvuk izostao. Zasto samo na drugoj particiji ne znam.
Mozda i nisam sasvim u pravu, ali ipak mislim da mi je Bili malo zaljutio corbu.
bobanf

Gare87 e pa zato 07.10.2010. 22:11 #250989

broj poruka: 4710
Nemoj nikad nista windowsovsko da updejtujes sto ti ponudi, uvek se windodza pravi pametniji da zna sta on da instalira od kodeka sta da updejtuje i krajnji rezultat je da ti sjebe nesto(kao sto je zvuk) zato samo ignore ili block i cao zdravo

pozdrav

Intel q8200 2.3GHz
Gigabyte GA-ep35-ds3l
Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MHz
WD3200AAKS
Gigabyte GV-NX88T256H rev 1.0
OCZ MXS-PRO 600W

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs