Bas sam prosle nedelje bio u Zagrebu i svratio tamo u jednu od njihovih vecih prodavnica i upravo su te sluske bile izlozene za test. Ono sto mogu reci jeste da su sluske stvarno vrhunske, jesu malo skupe ali ko moze da ih priusti, sto da ne.
Kod nas ih nisam video, ali sam zato video da ih u Bosni prodaje ComTrade, tako da mogao bi da probas i njih da kontaktiras kod nas pa vidis kakva je sansa.
Batice bacices parice belive me!!!! Samo pro DJ slusalice kupuj sve druge za PC su lose i slabe u odnosu na DJ slushke leleeee 200 evra, pa za 170 imas u player firmi Denon za 170 evra sabijaju koliko su mocne.
Dati toliki novac zato sto pise razer, samo retardirana osoba moze da se upeca. Lepo kaze Xendza, imas za 170eu. Denon, kome ovaj razer ne moze vodu da donese.
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
:: Dati toliki novac zato sto pise razer, samo retardirana osoba moze da se upeca :: Lepo kaze Xendza, imas za 170eu. Denon, kome ovaj razer ne moze vodu da donese :: :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, AAKS :: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Ja bih uzeo Sennheiser hd428 ili Steelseries Siberia oni su negde oko 80-90eura. Vise od toga ne bih dao za slusalice. Ja sam uzeo od druga Philips shp2000 polomio ih, ja ih sredio ko nove su. Glava me boli od bassa. Pozdrav :) Pa to bato nije normalno!!!
Ako hoces bas da das pare onda uzmi Logitech G35!!!Ja sam imao prilike da ih koristim nekih 2 meseca i osecaj je neverovatan ali zaista. :) Kod nas su oko 130-140e!
Ako hoces sluske za gaming, Steelseries Siberia V2, i nista vise, svi gameri ih koriste, ali svi, ako neces te sluske, hoces za muziku, gledaj neke profesionalne, Sennheiser, Koss i ko vec ima. To ce kolega Erestun da ti objasni :).
Meni ne ide u glavu jedna stvar,zato bacas uopste pare na razera... Prvo si roknuo na mambu jedno 130-150e koliko su te vez zaebali i sad oce megalodon koje nevrede ni pola tih novaca... SS siberia v2 su extra samo kostaju skoro duplo manje mozda mu neodgovara xD... Uzmi neke pro kad kesiras vec pa da uzivas.
Imam Mambu,Tarantulu i hocu sluske. Ovo sam uzeo sve ne samo sto je do ludila precizno i dobro nego sto mi se svidja najvise dizajn svega sto oni prave. Hvala probacu u bosni. I meni sluske ne treba da gruvaju nego da budu precizei za Counter Strike Source.
kad si spreman da ko iz pi*ke das 200e za sluske ...svaka ti cast.
uzmi SteelSeries siberia v2 kao sto su ti rekli i uzivaj ...ako su ti bitne za muziku ,sennheiser i resio si problem ...preterano je dati 200e na slusalice ,makar bio ultra hardcore gamer ..
kako hoces ,mada ,meni se ni miseve razer ne svidjaju ...za slusalice ne znam
@IMARKOVIC Koliko sad bejahu one slusalice sto prce sto si mi uvalio? :) Senšnajzer do mojega :) @dado86 Brate reci mi realno kakva je ta Mamba zivo me interesuje. Cena joj je paprena i ne verujem da je opravdava!Koja je vlicina misa?Kako lezi u ruci? @Xenox Pise se believe me :)
:: Batice bacices parice belive me!!!! Samo pro DJ slusalice kupuj sve druge za PC su lose i slabe u odnosu na DJ slushke leleeee 200 evra, pa za 170 imas u player firmi Denon za 170 evra sabijaju koliko su mocne :: ::
Ja mislim bez uvrede da je tvoj problem da ti mislis da gaming oprema igra sama za sebe,ako imas misa od 150e koji nevredi te pare,niti je najprecizniji koliko znam,da ces biti super gamer.... Nista ti neznaci to sto ces iskesirati za razera,samo ces baciti pare pro igraci igraju na SS ako ti je vec to toga, OD tarantule si imao boljih tastatura,mamba jeste mozda dobar mis ali ne toliko da kosta 150e,a sto se tice sluski neopravdano je dati sto kaze covek ko iz pi*ke 200e za slusalice za igru... I kontam da SS siberia v2 brisu patos sa tim razerom i to lako...
:: :: Game`s-u ,u Uscu.Kostaju oko 24000. :: :: Inace kakve veze imaju stereo sluske (Denon) sa gejmerskim slusalicama 7.1 ? :: :: Moja ti je preporuka Roccat Kave,imas u istoj radnji,koristim ih isto za CS,ali i za filmove i muziku i prezadovoljan sam
Aloooo BATICEee ne znas jer NISI probao, zato NE pricaj napamet jel ti jasno!!! Probaj pa kenjaj gluposti.....DENON PRO DJ mogu da pojedu sve PC slusalice koje postoje na planeti Zemlji!!! Shut up now, bitch :) dont talk bullshit....
kako tebi treba batina,pa to je strasno...kakav stav ti imas,pa to je bolesno!!! idi leci se,psihoticna zeno!!!
MIND CONTROL
:: :: .I :: :: :: :: :: Aloooo BATICEee ne znas jer NISI probao, zato NE pricaj napamet jel ti jasno!!! Probaj pa kenjaj gluposti.....DENON PRO DJ mogu da pojedu sve PC slusalice koje postoje na planeti Zemlji!!! Shut up now, bitch :) dont talk bullshit....
Xendzo ides mi na qrac sa svojim proseravanjem.On sto sam ja probao ti nisi ni videla u svom pateticnom zivotu.
Dj slusalice su jedno ,a 5.1 i 7.1 slusalice nesto sasvim drugo.Svake od njih imaju svoju namenu i ne mesaj se u stvari koje ne razumesh SEKICE!!!
:: :: Aloooo BATICEee ne znas jer NISI probao, zato NE pricaj napamet jel ti jasno!!! Probaj pa kenjaj gluposti.....DENON PRO DJ mogu da pojedu sve PC slusalice koje postoje na planeti Zemlji!!! Shut up now, bitch :) dont talk bullshit....
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.