imam neku zvucnu INTEX CMI 8738-6ch karticu i radi zvuk ,ali nece da radi mikrofon na skypu! drivere je skinuo sam komp (win7 64bit). Da li neko ima neki link, za neke bolje drivere mozda., ili mi zna pomoci kako da ovo cudo proradi
ako je prva stvar koju pomislis da uradis kada se popenjes na ajfelov toranj, da PLJUNES, onda si PRAVA SRBENDA :)
nece da radi ni na google talku, a nikako nisam uspeo ni da ga pokrenem ni u control panel/ease of acces/ set up microphone, kaze nista nije cuo?! ako je prva stvar koju pomislis da uradis kada se popenjes na ajfelov toranj, da PLJUNES, onda si PRAVA SRBENDA :)
toji naziv zvucne, svasta sam probao u skypu i nece ako je prva stvar koju pomislis da uradis kada se popenjes na ajfelov toranj, da PLJUNES, onda si PRAVA SRBENDA :)
imam dve razlicite slusalice sa mic i isto je ako je prva stvar koju pomislis da uradis kada se popenjes na ajfelov toranj, da PLJUNES, onda si PRAVA SRBENDA :)
sta ti pise u Recording devices kada desnim klikom kliknes na zvucnik u system tray-u (tamo gde ti se nalazi sat) i ako imas vise opcija izmenjaj ih pa vidi da li radi.
podesen kao default je Microfone (CMI audio device), ima jos i wave aktivno, ali ni to nece. ako je prva stvar koju pomislis da uradis kada se popenjes na ajfelov toranj, da PLJUNES, onda si PRAVA SRBENDA :)
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.