AMD Athlon II X3 425@X4 B25@water block Asus M4A785TD-M EVO 2x2GB DDR3 HyperX@1600Mhz ATI HD4200 128MB DDR3@1333Mhz Sideport PC power cooling and silencer 500W@TT Kandalf LCS 750GB samsung X2,1.5TB samsung F2
:: Drugar rešio da se časti zvučnicima :: Ispreturah berzu, zvao 3-4 firme, al` veći deo stvari koje mu pokazah neće :: :: Svideo mu se rezultat Altec Lansing mx-5021 (koje ja imam :: pa traži neto slično, ali avaj, nemam ideja :: :: 6021 koji sam tražio nema kod dobavljača, ima li neko ikakvo iskustvo sa nekim sličnim zvučnicima približne cene/snage :: :: Dakle 2.1 sistem se traži, pristojne snage i ne skuplji od 200 evra.
....zvucnicima(back L i R) i zvucnicima od monitora/lcd TV-a kao-centralnim, dobija pravu stvar. Dakle, za Mission zvucnike 2.0 - 19400din. , polovno pojacalo/komponenta oko 40e. a pomocne back zvucnike 10e. max. i ima da se ukaki od zvuka. Mission stubove smo kupili u 4AUDIO - iz BG. Pa nakrcas malo flack-ova...ihhh.....
Kupi posebno woofer od Logitech sistema 5600 i JBL kutije od 100-120 w po 70-75 E. Ako ima vremena neka potrazi ovu kombinaciju, jer daje najbolje sto postoji na svetu za te pare! Ne postoji bolja kombinacija, bar je ja sa 32 godine nisam do sada video. MX-5021, Z 2300 i Mission zvucnici su smesni za ovu kombinaciju. Mozda, ali samo mozda je bolja kombinacija Wikson zvucnici od 2*92.8 W i woofer od LGT-a od 70w, ali samo mozda. operator
Evo, već su počeli sa alternativama... uzmi kutije, uzmi pojačalo, uzmi ovo, uzmi ono...
Gledaj jednostavno ovako: Z-2300 ako ti je bitnija jačina od čistine, a Z-Cinema ako ti je bitnije obrnuto, mada ne gubiš praktično ništa: dobijaš multifunkcionalni daljinac, dobijaš odličan SRS mod koji je za filmove brutalan, i dobijaš mnogo lepši i čistiji zvuk...
Istina, ne mozete svakome predlagati pojacalo, kutije, za to mora da se odvoji veca kinta, a da ne pricam ako je izvor zvuka PC, onda i za zvucnu.
Znaci ici na Altec, Logitech, Creative je dobra kombinacija.
Edit: I nije sve u `jacini` (snazi) i broju drajvera na kutiji. Bookshelf dvosistemac moze preciznije, lepse i dinamicnije da svira od nekog podnostojeceg zvucnika koji ima 5 drajvera na sebi. Primetio sam da dosta ljudi ne gleda zaista sta je bolje, nego je samo cilj da to bude sto veca kutija sa sto vise snage, a zapravo to moze doneti kontraefekat.
Edit2: Kada kupujete zvucnik maximalno treba da se raspitate o istom i ono sto je najbitnije da ga cujete. Kada kazem raspitate ne mislim na vatazu, opseg frekvencija, omazu to vam sve stoji u specifikaciji, mislim na komponente u samoj kutiji. Skretnica, terminali, drajveri (njihova izrada) to je ono sto kutiji podize cenu i deli jedne od drugih.
Edit3: I naravno, nije sve u zvucniku, bitni su kablovi, izvor, pojacalo. Kada u prodavnici na istim zvucnicima cujete razlicita pojacala onda se tek vidi razlika i kako koje svira. Svaki model ima neku vrlinu i manu. Naravno pricam o entry level uredjajima. ___________________________________________________________ First Blood
@operater MX-5021, Z 2300 i Mission zvucnici su smesni za ovu kombinaciju. Mozda, ali samo mozda je bolja kombinacija Wikson zvucnici od 2*92.8 W i woofer od LGT-a od 70w, ali samo mozda.
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.