Ko zeli najbolju multichannel kartu i ima novca ovo je resenje. Karta je za modovanje dusu dala. Jedino sto mi se kod asusovih zvucnih karti ne svidja je software. Funkcionalan, bez bugova, ali nekako jeftino deluje...sto je lako zanemariti.
@imarkovic Vredi definitivno, ko ima dobar hi-fi sistem, dobar 5.1/7.1 risiver, zeli da ga na komp zakaci i uz to ima neki veliki lcd/plazmu kao drugi ekran ovo je prava kupovina. Sa druge strane ko hoce na ovu zvucnu da zakaci 5.1 logitech...to ne moze biti lose, ali prednosti zvucne se nece toliko cuti u odnosu na neki X-Fi. Karta nije za svakoga, ali kvalitet elektronskih komponenti je za svaku pohvalu. Za svaki kanal je moguce izmeniti visokoprecizni operacioni pojacivac sto moze biti veoma pozitivna stvar jer svaki opamp donosi drugaciji zvuk. Tu za eksperimentisanje zaista ima prostora. Ja licno ne volim 5.1/7.1 sisteme, najbitnija mi je muzika i cist stereo zvuk. ___________________________________________________________ First Blood
u pravu si, ali pazi kad zvucna ima i molex za dodatno napajanje...
:: @imarkovic Vredi definitivno, ko ima dobar hi-fi sistem, dobar 5.1/7.1 risiver, zeli da ga na komp zakaci i uz to ima neki veliki lcd/plazmu kao drugi ekran ovo je prava kupovina :: Sa druge strane ko hoce na ovu zvucnu da zakaci 5.1 logitech...to ne moze biti lose, ali prednosti zvucne se nece toliko cuti u odnosu na neki X-Fi :: Karta nije za svakoga, ali kvalitet elektronskih komponenti je za svaku pohvalu :: Za svaki kanal je moguce izmeniti visokoprecizni operacioni pojacivac sto moze biti veoma pozitivna stvar jer svaki opamp donosi drugaciji zvuk. Tu za eksperimentisanje zaista ima prostora :: Ja licno ne volim 5.1/7.1 sisteme, najbitnija mi je muzika i cist stereo zvuk :: __________________________________________________________ :: First Blood :: :: https://www.quakelive.co :: https://www.quake-rebellion.co :: ::
Da, taj molex je za headphone amp koji ima na njoj, inace joj ne bi bio potreban. Zakacis neke dobre zenke iz HD5xx serije na headphone ulaz i prebacujes iz aplikacije, zavisno od slusalica dodajes gain. Muzika i igre u kasnim satima na sluske, a ovako picis na kutijama. ___________________________________________________________ First Blood
@erestun Da te pitam nesto posto si ti u tim vodama. Koliko bih dobio na kvalitetu i jacini zvuka kada bih uzeo neku bolju zvucnu. Sluske Senn HD 428, zvucnici Altec Lansing VS2321. Recimo da je zvucna do nekih 50 evra mozda malo jace.
Pretpostavljam ploca sa realtek integrusom? Neces dobiti na jacini zvuka, koliko na kvalitetu. X-Fi music ce ti zavrsiti posao. Prva stvar koju cujes je mnogo bolji zvuk cinela u pesmama i uopste visih tonova. Druga stvar vise basa u odnosu na integrusu. Creative ima i onaj Crystalizer koji dosta poostri zvuk mp3-a sto dobro dodje. ___________________________________________________________ First Blood
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.