Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
DVD player i komp
STRANA 1 OD 1
nidzakv DVD player i komp 11.07.2010. 19:36 T28081

status: user
broj poruka: 660
Pozdrav opet :)

Interesuje me da li mogu nekako da povezem komp i dvd player(5.1 zvuk), prvenstveno zbog muzike.. Na kompu imam integrusu, a na dvd-u nisam video nikakav aux ili sta vec.. Ima nekih ulaza ali ne znam cemu sluze.. Googlao sam dosta ali nisam nasao nista...

Bem ti telekom adsl
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile Re: DVD player i komp 11.07.2010. 19:47 #229684

broj poruka: 9459
Pa zar ti nije jednostavnije da pustas i compovog DVD citaca?Sta mislis da dobijes tim spajanjem?Ako sam te dobro razumeo,ti bi da sa stalone DVD-a izvedes zvuk i ubodes u comp integrusu?
Malo pojasni,ako nije problem.

Ako vec iz nekog razloga moras da povezes onda iz DVD-a imas 2 cinca,najcesce su crvene i bele boje L+R i to bocnes u line in na int.kartici compa.Sto se tice 5.1,ne moze,jer nemas dovoljno line in ulaza u compu.Treba ti 3 stereo line in ulaza.Ako nemas cinceve na DVD-u,onda moras preko skarta.Kupis skart na cinc out adapter i to ti je to.
Ne treba ti 5.1 za muziku.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: Pozdrav opet :
::
:: Interesuje me da li mogu nekako da povezem komp i dvd player(5.1 zvuk), prvenstveno zbog muzike.. Na kompu imam integrusu, a na dvd-u nisam video nikakav aux ili sta vec.. Ima nekih ulaza ali ne znam cemu sluze.. Googlao sam dosta ali nisam nasao nista..
:: Bem ti telekom adsl
nidzakv :D sry 11.07.2010. 21:52 #229735

Bacicu ujutru sliku pozadine DVD-a. Hocu samo da `pustim pesmu u winampu i da se cuje na dvd-jevim zvucnicima.. Eto `sprski sta bih voleo` :D Nisam bas neki audiofil :D
Bem ti telekom adsl

gilopile Re: :D sry 11.07.2010. 22:47 #229747

broj poruka: 9459
Vau,pa ja sam te skontao totalno kontra.E sad je to malo zeznutije,jer ne znam koji model imas DVD-a,anesto nisam vidjao sa audio ulazima u poslednje vreme.Slikaj mu zadnjicu i reci koji 5.1 sistem imas?Jer postoji mogucnost da 5.1 sistem ima audio ulaz,pa sa njim preko preklopnika odredjujes ulaz,ali sve kao sto rekoh,zavisi od modela...

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: Bacicu ujutru sliku pozadine DVD-a. Hocu samo da `pustim pesmu u winampu i da se cuje na dvd-jevim zvucnicima.. Eto `sprski sta bih voleo` :D Nisam bas neki audiofil :
:: Bem ti telekom ads
Jebivetar ... 12.07.2010. 01:10 #229789

broj poruka: 2386
Moze ako je dvd reciever(kucni bioskop), na plejer teshko. Imam US blaster home cinema sa dva AUX ulaza, na jednom je komp.

http://www.dodaj.rs/f/1/4f/3STWei2Y/dv.jpg
ko nema u vuglu, ima u guglu

nidzakv ... 12.07.2010. 01:24 #229793

Ovo je dvd

http://www.daewoo-electronics.com/eu/products/av_hc_system_prod.asp?idprod=457

Bem ti telekom adsl

nidzakv SS 12.07.2010. 14:39 #229866

Evo slike .. Malo je mutna ali jbg fon je sr*nje. Ima DIgital input i output, scart, coaxial, tako nekako..

http://img20.imageshack.us/img20/8874/slika0426n.jpg

Bem ti telekom adsl

Ishmerish Mozes ali samo stereo 12.07.2010. 15:12 #229872

broj poruka: 7285

Lala 4ever!
http://spedr.com/4tb3h

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs