Imao sam priliku da čujem starije modele, Inspire 6700, 4400 i jednom u radnji Megaworks THX 550(zlo). Skroz ok, ali rekao bih da su izgubili trku s Logitech-om(kad se pojavio X-640, Z-5300, npr) i Altec-om(ATP-3), bar na našem tržištu...Sad, zavisi kakvi ti trebaju...ako ti trebaju neki 2.0 piskavci, svejedno ti je...2.1 i 5.1 sistemi-ja bi se tu držao Logitecha(imam X-640 već 7 godina, bruka su)...eventualno Creative Pro Gamer G500, dobio je dobre kritike... Fiat iustitia, et pereat mundus
Da, imam Inspire T7900 pa oko 5 godina. Inace zvucnici su 7.1 i u kombinaciji sa AUDIGY 2 ZS je dobra kombinacija, bar je ja posedujem 5 godina. Sve to lepo radi i na Windows 7 x64 ali sa modifikovanim drajverima. Evo sta je u pitanju(ima jos koji komentar) : http://www.itsvet.com/proizvod/creative-inspire-t7900/comp_tehn_speakers/39/12
Pa sad do 50 evra izbegavaj,od 50-100 ima da se nadju solidni,100+evra ima da se nadju dobri...u svakom slucaju Altec Lancing ili Logitech su mnogo bolje resenje...ajd pozzz
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.