Nisam taj Microlab ni video a kamoli poslušao, odmah da se ogradim. ATP-3 je legenda PC zvuka, i, najverovatnije ništa sličnih dimenzija i cene ne može na PC-u da mu priđe i dalje. Doduše, ima jednu manu: nema nikakav daljinac i nema priključak za mikrofon-slušalice kojim bi se, bez zavlačenja oko kućišta, mogao eskivirati. Trajan, jak i poprilično kvalitetan zvuk - naravno, ne za audiofile, kao i svi PC zvučnici sa jednim basom, pati od `rupe` u spektru koja uglavnom znači jebački bas, ali je bar u tome mnogo bolji i prihvatljiviji od većine drugih... Imam i taj ATP-3 i 251 Altec Lansing, i, vrede sve pare, GODINAMA. Za mene taj Microlab nit` smrdi nit` miriše, i osim zajedljivosti i sujete ako je bolji od ATP3 koju mnogi vlasnici jednog brenda ili jednog proizvoda (pogotovo ako je skupo plaćen promašaj) prosipaju nemilice na ovom forumu, ne znam šta bi rekao. Ako je bolji, neka je, mada, teško.
ATP-3 su možda najprodavaniji 2.1 sistem i ljudi još traže da ih kupe, mislim glupo je pričati da je zvuk izuzetan, izvanredan ili tome slično ali recimo da je mnogo bolji od onoga što bi se moglo očekivati za tu siću. Ništa od Microlaba nisam čuo osim ponečega iz solo serije, oni naravno jesu dobri ali glupo je očekivati išta približno tome u njihovom nižem segmentu
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Gde si ih nasao, majke ti? Ako ih jos ima, hteo bih da im otkupim sve. Bez sale. Ti zvucnici su EOL vec dobrih godinu i vise dana...
Ima jedna izreka... Gde prestaje Microlab, tu pocinje Logitech. Posto je Altec za nijansu ipak bolji od logitecha, a ATP 3 je najprodavaniji i najkvalitetniji sistem u svojoj klasi, onda ti je jasno sta poredis...
ATP-3 sam kupio pre sedam godina i rade i dan danas odlično, a Mikrolaba sam uzeo sestri pre neke 4. Sestrinu mašinu treba da prodamo, pa me čisto zanima da možda taj Microlab nije bolji od mog Alteca, pa da njega zadržim. Pretpostavio sam kako ćete mi odgovoriti. Možda zadržim i Microlaba. Ionako neću nešto zaraditi mnogo na njemu.
Kupio ortak MicroLab, ne znam tačno koji model, i moram da kažem da su zvučnici jako dobri. Uzeo je 2.0 sistem. Zvuk je toliko čist i jasan, da ja nisam mogao da verujem. Nisu nešto preteratno jaki, ali zvuk je vrh! Međutim, u ovom slučaju bih ti preporučio Altec Lansing, iako nisam imao prilike da čujem jedan od ovih modela, mislim da je Altec ipak Altec.
Imam Altec Lansing VS 2321, odlicno su mi se pokazali jako cist i kvalitetan zvuk za zvucnike do 50 evra (kada sam ih kupovao) imao sam i sluske AHP 712 kostale su takodje oko 50 evra odlicno su se pokazale. Sa Microlab-om nemam iskustva ali znam da je ATP-3 jedan od najboljih 2.1 sistema koji su ikada napravljeni i ujedno najprodavaniji.
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.