Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
servis zvučnika
STRANA 1 OD 1
drax servis zvučnika 11.06.2010. 10:44 T27411

status: user
broj poruka: 246
Radi se o Altec Lansing 5.1 sistemu, VS 3251. Izgleda da se pregrejao i da je nešto vrisnulo u njemu, dakle, ne daje znakove života. Proverio sam cevasti (stakleni) osigurač i ispravan je. Zna li neko neki servis ili nekog ko bi mogao to da sredi, ali da ne košta više od novog ?

Hvala!

Mudar čovek ne kaže sve sto misli, ali misli sve što kaže.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
saxija re 11.06.2010. 10:53 #221684

broj poruka: 4016
probaj na kontaktiras servis pc ili golfera, milslim da ti oni mogu pomoci

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=499049
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=886910

golfer re.servis 11.06.2010. 12:00 #221695

broj poruka: 317
Ako su osiguraci ispravni a uredjaj ne radi u pitanju je napajanje tj mrezni trnsformator, predpostavljam da si proverio , u gotovo svim mreznim transformatorima novije generacije ugradjeni su i termicki osiguraci koji treba premostiti ili staviti nov, ali za tu operaciju moras biti jako pazljiv inace moras da rasturis trafo! Ukoliko i to na pomogne moras se menjati novim a to je oko 25evra! Daj adresu, mozda mogu da ti pomognem, pozdrav!

ElitePro a jel moze da se popravi npr. 11.06.2010. 13:49 #221726

broj poruka: 305

5.1 sistem i sad da ne radi zadnji levi zvucnik tj. ne radi taj kanal na wooferu a zvucnik sam probao i radi
markopvict smece creative! 11.06.2010. 14:26 #221730

broj poruka: 4515
@gamer4life

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
8====D ~ ~ ~

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
golfer re.ElitePro 11.06.2010. 14:28 #221731

Naravno da moze, ne znam koji je model tvojih zvucnika, dve stvari mogu da zezaju pod uslovom da si proverio ispravnost zvucnika, crkao izlaz tj. izlazno NF pojacalo (TDA2030) ili neko slicno, ili nemas pobudu, npr. nije dobar kontakt na zvucnoj karti ili na cincu na vuferu ili je kabal u prekidu, kabal od zvucne do vufera, pokusaj zameni kablove. Ako zamenom kablova ne resis problem i pobudni signal dolazi u vufer, problem je u elektronici, pojacalo, ako nemas nekoga ko se razume u te stvari javi se pa cu ti vec nekako pomoci,, pozdrav!

drax Re: re.servis 11.06.2010. 16:08 #221762

broj poruka: 246
Pogledaj mail

Mudar čovek ne kaže sve sto misli, ali misli sve što kaže.

:: Ako su osiguraci ispravni a uredjaj ne radi u pitanju je napajanje tj mrezni trnsformator, predpostavljam da si proverio , u gotovo svim mreznim transformatorima novije generacije ugradjeni su i termicki osiguraci koji treba premostiti ili staviti nov, ali za tu operaciju moras biti jako pazljiv inace moras da rasturis trafo! Ukoliko i to na pomogne moras se menjati novim a to je oko 25evra! Daj adresu, mozda mogu da ti pomognem, pozdrav
::
ElitePro Re: smece creative! 11.06.2010. 16:40 #221770

Smece??? Ja bi to pre rekao za Logitech jer imam sve high end stvari od njih,
golfer imam Gigaworks s750 7.1 zvucnike a ovo te pitam cisto da znam da li moze to da se popravi jel sam testirao i kabl i zvucnu i zvucnik, tako da nesto je unutra crklo valjda taj kanal

:: @gamer4lif
:: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
:: 8====D ~ ~ ~
markopvict Re: Re: smece creative! 11.06.2010. 16:54 #221772

broj poruka: 4515
sta se primas!

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
8====D ~ ~ ~

:: Smece??? Ja bi to pre rekao za Logitech jer imam sve high end stvari od njih,
:: golfer imam Gigaworks s750 7.1 zvucnike a ovo te pitam cisto da znam da li moze to da se popravi jel sam testirao i kabl i zvucnu i zvucnik, tako da nesto je unutra crklo valjda taj kanal
:: :: @gamer4lif
:: ::
:: :: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
:: :: 8====D ~ ~ ~
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Re: smece creative! 11.06.2010. 16:59 #221775

broj poruka: 19020
ovaj kaze da je Creative smece, ali ga lozi, a on mu odgovara da je Logitech smece, ali ozbiljno...gameru, nemoj brate tako za Logitech, da si rekao za Genious, ili A4Tech, pa ajde (mada ni za to ne bih rekao da je smece, nego npr. losije, ali jeftinije itd..)..

:: Smece??? Ja bi to pre rekao za Logitech jer imam sve high end stvari od njih,
:: golfer imam Gigaworks s750 7.1 zvucnike a ovo te pitam cisto da znam da li moze to da se popravi jel sam testirao i kabl i zvucnu i zvucnik, tako da nesto je unutra crklo valjda taj kanal
:: :: @gamer4lif
:: :: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
:: :: 8====D ~ ~ ~
ElitePro :D 11.06.2010. 17:06 #221779

Gadjam pravo u centar! :-P

Salim se naravno, Logitech rulez
golfer ElitePro 11.06.2010. 22:41 #221881

Moze se to sve srediti i naravno da ne kosta mnogo, javi mi odakle si pa cu te uputiti na nekoga ko ce ti to srediti ako si predaleko od mene. Pozdrav!

ElitePro ... 12.06.2010. 00:31 #221913

Nije problem ja sam iz Beograda, 10 minuta od centra, nego jel si siguran da to moze da se popravi? ne radi mi zadnji levi kanal na izlazu iz woofera , testirao sam i zvucnu karticu audigy 2zs platinum pro 7.1 i sad na x-fi xtreme music i na integrisanoj znaci nije do nje , takodje sam probao i kablove, i zvucnik kad ubodem u neki drugi izlaz cuje se, a u ovaj zadnji levi kad ga turim nece.. :( koliko bi to kostalo odprilike??
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs