instaliram juce win7 a imam integrisanu yvucnu kartu(digital audio S/PDIF) i nece da mi pusti zvuk na zvucnike!!!u device manageru sam uradio update driver i opet nece...u cemu je stvar???help...
defaul device mi je Digiatal Audio(S/PDIF), a imam i ATI DP output(not pluged in), grafika koju imam je ATI radeon 4650, a i njoj sam udatevoao drivere, i nistaa..... sta jos?
Jesi instalirao baš drajvere sa sajta ili si pustio sedmicu da nađe sama? U svakom slučaj, ne treba da ti je default output device digital nego speakers. Skini drajvere sa sajta od ploče i probaj s njima, jesi probao u sounds pa playback devices pa desnim show disabled devices, gde su ti učukani zvučnici uopšte?
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Koju plocu imas? daj model i reviziju ati hdmi ti je izlaz za hd televizore... Digital audio ti je izlaz za pojacalo koje prima info u digitalnom obliku.
Najverovatnije ti win 7 nije detektovao int.zvucnu karticu. ili ti je kartica onesposobljena (disable) u biosu.
mozes proveriti dal je bilo sta instalirano za nju u hardware manager-u. ......pause win+break , pa device menager, pa vidi jel ima nesto sto nije instalirano... ako ne znas da procitas ili nisi siguran, posalji slike ovde za device menager, audio devices, i ako mozes bel arc izvestaj.
Pa ce ti neko vec reci sta da radis... mozda i ja ako svratim na forum :)
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.