Ne, ipod nije menjao cip za reprodukciju muzike jos od 2003, tako da ti je isto na svemu, ako oces dobar zvuk vidi bilo koji creative ili sony (mnogo bolja ponuda je u inostranstvu), preporucujem creative X-fi ili sony walkman X.
Slušao sam muziku i na Ipod nano i na ipod taču i na Creative ZEN Vision M i isto ti je svugde. Kvalitet zvuka u ovom slučaju zavisi od kvaliteta samog snimka koji se kompresuje u mp3 i slušalica koje koristiš. support normality
Imam i Ipod i creative, a sony sam slusao. Od slusalica mnogo zavisi, ali veruj mi da creative ima bolji zvuk od bilo kog apple-a. touch+CX300 nije ni blizu creative nano plus sa najobicnijim sluskama koje dolaze uz njega.
:: tako da šta god da uz`n`eš nećeš se pokajati :: :: Slušao sam muziku i na Ipod nano i na ipod taču i na Creative ZEN Vision M i isto ti je svugde. :: Kvalitet zvuka u ovom slučaju zavisi od kvaliteta samog snimka koji se kompresuje u mp3 i slušalica koje koristiš :: support normalit :: ::
Hm..imao sam cx380 i opet slušao na ZENu i na taču više manje isto. Da li su ti bili isti ekvilajyeri i na jednom i na drugom? Ako jesu opet neće biti isti zvuk jer svaki plejer ima drugačija setovanja. Da nije na taču bio uključen volume restriction ili govorimo baš o čistoći zvuka? support normality
:: :: Imam i Ipod i creative, a sony sam slusao. Od slusalica mnogo zavisi, ali veruj mi da creative ima bolji zvuk od bilo kog apple-a. touch+CX300 nije ni blizu creative nano plus sa najobicnijim sluskama koje dolaze uz njega :: :: :: tako da šta god da uz`n`eš nećeš se pokajati :: :: :: :: Slušao sam muziku i na Ipod nano i na ipod taču i na Creative ZEN Vision M i isto ti je svugde. :: :: Kvalitet zvuka u ovom slučaju zavisi od kvaliteta samog snimka koji se kompresuje u mp3 i slušalica koje koristiš :: :: support normalit :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.