`problem` je sledeći: od kad zakačih sistem na nov komp, primećujem da mi se ozvučenje i ne dere kao ranije.. tipa sad ga pojačam na 10 crticu, i on se čuje glasno kolko i ranije kad ga pojačam na 5-6 crticu i naravno da me to nervira.. volim kad je to glasno, kad pravi buku na matorom kompu je bila ona creative-ova 5.1 live karta na msi 915pl ploči, sad imam ga p55a ud4 i naravno realtek hd integrušu.. petljao sam sa podešavanjima, i nešto guglao, al nešto se i nije pojačalo.. zna li neki išta o ovome? :-\
cudno je i meni. si siguran da ne tripujes? za live znam da ima malo jace izlaze, ali ne toliko da ta razlika moze da zasmeta. konkretno, kod mene je realtek bio slabiji za 5-6db, plus je imao mutniji gornji deo opsega ali je moglo da se dotera malim korekcijama u mixeru. za kucno koriscenje trebalo bi da ima dovoljno jak signal. a drugi playeri?mozda je softverski problem, probaj da ga lokalizujes. ako napr media player dobro radi onda je problem u winampu. ako i on zajebava mozda je do podesavanja u kodeku. probaj onda vlc player, on ima svoje interne kodeke. aj pa javi pa da cackamo dalje ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: e bedak.. al što samo u winampu? to mi malo čudno. :: ::
Ugasi enable bass management i swap center/subwoofer output, pojacaj sve, mozda je nesto u mixeru smanjeno za wave ili neki od 5 zvucnika!? I ako se tise cuju zvucnici uzmes pa u room correction podignes decibele za svake zvucnike ponaosob, i ima ja msm jos neka podesavanja za zvuk, ali ovo sam samo pisao za WIN 7 tu ima kao `advanced podesavanja` za realtek na xp-u nema.
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
sad je kao bolje.. upalio sam `environment`, `equilizer` na rock i ugasio `bass management`.. za ovo mi nekako bolje kad je ugašeno, nekad bolje kad je upaljeno, al dobro.. malo se podesi da zvuči normalno.. ali sad je ok, zadovoljan sam hvala na pomoći!! pozdrav
meni je zvuk na najocajnijoj vx5.1 bio duplo bolji nego na integrusi,ne bas mnogo jaci,ali topliji,kristalno jasan i definisan bas,dok mi sad ova realtek brunda ko medjed...
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
Pa kad ne umes da namestis sluske da ti rade sluske ko ti kriv :). Inace ono za grafu verovatno otpada kada me budes cimao posto cu verovatno kuler da nabacim na ovu moju :).
Pozdrav!
:: meni je zvuk na najocajnijoj vx5.1 bio duplo bolji nego na integrusi,ne bas mnogo jaci,ali topliji,kristalno jasan i definisan bas,dok mi sad ova realtek brunda ko medjed.. :: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: ::
Gile GRRRR nema veze,vidim da si stipsa:D necu grafiku prodavati jos skocila cena 5830 sa 17600 na 19300 mislim.... vidis ti al probao sam sa 3 primerka VX-a i svi rade bezveze... al sad kad nabacim Extreme Audio...bice bolje:D P.S za*ebo si me za Seinnheiser-a.katastrofa su...
:: Pa kad ne umes da namestis sluske da ti rade sluske ko ti kriv :). Inace ono za grafu verovatno otpada kada me budes cimao posto cu verovatno kuler da nabacim na ovu moju :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: meni je zvuk na najocajnijoj vx5.1 bio duplo bolji nego na integrusi,ne bas mnogo jaci,ali topliji,kristalno jasan i definisan bas,dok mi sad ova realtek brunda ko medjed.. :: :: :: :: :: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: ::
Nisam te sam zajebao jos nekoliko nas je to ucinilo :). Inace nemas bolje sluske od tih za te pare, ja sam ti lepo rekao ako hoces pravu stvar moras da se izbacis i to podosta :). E sad sta gde ko sa tim eksternim zvucnim cudima ne znam :).
Pozdrav!
:: Gile GRRR :: nema veze,vidim da si stipsa: :: necu grafiku prodavati jos skocila cena 5830 sa 17600 na 19300 mislim... :: vidis ti al probao sam sa 3 primerka VX-a i svi rade bezveze.. :: al sad kad nabacim Extreme Audio...bice bolje: :: P. :: za*ebo si me za Seinnheiser-a.katastrofa su.. :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: Pa kad ne umes da namestis sluske da ti rade sluske ko ti kriv :). Inace ono za grafu verovatno otpada kada me budes cimao posto cu verovatno kuler da nabacim na ovu moju :) :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: meni je zvuk na najocajnijoj vx5.1 bio duplo bolji nego na integrusi,ne bas mnogo jaci,ali topliji,kristalno jasan i definisan bas,dok mi sad ova realtek brunda ko medjed.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: :: :: ::
ti si kolovodja:D ma oket je sve,sam da nabacim neku lepu zvucnu da iskristalisem zvuk i na ragi sam
:: Nisam te sam zajebao jos nekoliko nas je to ucinilo :). Inace nemas bolje sluske od tih za te pare, ja sam ti lepo rekao ako hoces pravu stvar moras da se izbacis i to podosta :). E sad sta gde ko sa tim eksternim zvucnim cudima ne znam :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: Gile GRRR :: :: nema veze,vidim da si stipsa: :: :: necu grafiku prodavati jos skocila cena 5830 sa 17600 na 19300 mislim... :: :: vidis ti al probao sam sa 3 primerka VX-a i svi rade bezveze.. :: :: al sad kad nabacim Extreme Audio...bice bolje: :: :: P. :: :: za*ebo si me za Seinnheiser-a.katastrofa su.. :: :: :: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: :: :: Pa kad ne umes da namestis sluske da ti rade sluske ko ti kriv :). Inace ono za grafu verovatno otpada kada me budes cimao posto cu verovatno kuler da nabacim na ovu moju :) :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: meni je zvuk na najocajnijoj vx5.1 bio duplo bolji nego na integrusi,ne bas mnogo jaci,ali topliji,kristalno jasan i definisan bas,dok mi sad ova realtek brunda ko medjed.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: :: :: :: :: ::
meni radi samo sa neki plug-inom koji sam skinuo naknadno.. samo razvuče zvuk na sve, a pre toga nisam mogo da nateram svi da rade, nema šanse.. ok je meni kvalitet zvuka, al beja malo tih.. al sad je ok.. @Skar Seinnheiser katastrofa? refresh? :)
:: meni radi samo sa neki plug-inom koji sam skinuo naknadno.. samo razvuče zvuk na sve, a pre toga nisam mogo da nateram svi da rade, nema šanse.. ok je meni kvalitet zvuka, al beja malo tih.. al sad je ok. :: @Ska :: Seinnheiser katastrofa? refresh? : :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.