Sennheiser HD201 i Creative vx5.1 problem mali,aliii
STRANA 1 OD 1
skar
Sennheiser HD201 i Creative vx5.1 problem mali,aliii
23.05.2010. 19:11
T27006
status: user broj poruka: 3992
kupio sam na vasu preporuku,danas mi kolega donese sluske,ali gde ih ubosti na ovoj zloj kartici da bi se dobio full zvuk,naime zvuk je preslab,i ocajan...cak kad ih bodem na x530 zvucniku koji ima kontrolu zvuka.... gde?? kad ih ubodem na zeleni ulaz na integrisanoj sve ide mnogo drugacije... a i u creative audio console mi ne prepoznaje slusalice,neg imam samo izbor 2.1,4.1,5.1???
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
http://img687.imageshack.us/i/evoga.png/ eve opcije koje mi nudi..mislim da tu nema slusalica???? ma bas me briga daje dobar zvuk na 5.1 ali *ebe na slusalicama,inace uzeo sam je za neke beda pare,inace nikad se nisam nosio mislju da uzmem zvucnu karticu
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: :: Headphone detection tab / opcija ? Inače na X-fi kod mene, imam Headphones bez obzira što ih ne koristim... :: ::
Su odlične slušalice, ali definitivno traže jači izvor zvuka.
Razlika u zvuku kada ih ubodem u izlaz od zvučne i kada su priključene na pojačalo je nebo i zemlja. Pogotovu u basu, kao što reče markopvict. Kada su ubodene direktno na zvučnu, fali im bass. Kada su priključene na pojačalo problema nema.
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.