vlc ima interne kodeke i tu malo sta mozes da menjas. ne znam koji monitor imas, ali s obzirom na konfiguraciju mislim da bi ti 720p bio kompromis gde ne bi izgubio na kvalitetu a opet je slika do jaja. za 1080p ipak treba dvoglavi proc ili grafika sa hardverskim enkodingom. ovako je mucenje, iz iskustva ti kazem. ili zameni graficku za bilo koju ATI HD ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
probaj na bilo kojoj grafickoj koja ima hardverski enkoding pa ces da vidis. sad ti je ceo posao oko enkodiranja na procesoru, pogledaj u task manageru, non stop je zakucan na 100%, zato ti i secka. ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
probrljaj malo po podesavanjima zvucne, kodeku, negde ti ne rutira dobro audio, i teraj iz KM ako ti dobro radi ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
OK, ajmo dalje, koji je problem konkretno sa surround-om ? Kapiram da korisitiš KLite Codec Pack pa iz toga sledi pitanje šta ti radi dolby/surround cecoding, AC-3 Filter / FFdshow ?
Oba imaju ogroman broj opcija za audio.....obzirom sa VLC ima svoje interne dekodere, verovatno su setovani tako da tebi odgovara.
Za razliku u zvuku mora da postoji razlog. To do player-a samog nije, već do dekodiranja audio stream-a.
milane, aje leba ti objasni mi molim te kako moze da bude to do grafike????
Ako se ne varam ima decko 9800gt, a ja imam 8800gt 256mb(skinuo sam do sada 2 3 full hd filma), drug ima 9600gt i skinuo bluray i nema da secne film. Tako da moze da bude samo jedino da procesor zebava, ali je i to malo verovatno, nesto drugo je u pitanju! poz
:: vlc ima interne kodeke i tu malo sta mozes da menjas. ne znam koji monitor imas, ali s obzirom na konfiguraciju mislim da bi ti 720p bio kompromis gde ne bi izgubio na kvalitetu a opet je slika do jaja. za 1080p ipak treba dvoglavi proc ili grafika sa hardverskim enkodingom. ovako je mucenje, iz iskustva ti kazem. ili zameni graficku za bilo koju ATI H :: _____________________________________________________________________ :: Chuck Noris is a pussy :: ::
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.