Kupio sam Precision Gaming set pre 3 godine za 1200 dinara na Comtrade Rasprodaji povodom otvaranja lokala u Delta City-u, i dalje šljakaju ko nove. Bole uši posle 2-3 sata na glavi. Bass nije jak uopšte što me malo smara, a volume kontrola je osetljiva i sad me zeza malo, moram da je okrećem malo po malo da bih dobio zvuk na obe slušalice. Iskreno, nisam baš ni vodio računa o njima pa ne mogu da se žalim, ali po meni ne vrede više od 1200 dinara. Vidim da je promenjena boja slušalicama sad u tamno sivu, pa to možda znači da su menjali dizajn od pre 3 godine i možda sad nema te probleme.
Pre bih uzeo sad Logitech G330 ili ovaj Plantronics nego Precision Gameset za 50 evra... __________________ Scourge of PCBerza
@Daum hvala na kratkom rewiew-u ipak je kao sto sam i mislio,samo prosek @gile taj HD201 ima slab bass,meni treba nesto da razvaljuje jednostavno ne znam za sta da se odlucim nemam preterano kesa,ali izuo bi se malo ako bi znao da je kvalitet zvuka na visokom nivou jer pretezno slusam muziku...i to ne neki tehno i gluposti,neg metal,i hard rock
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: @skar sta ce ti mic ? Ja koristim vec 3 god. sluske bez mikrofona, imam poseban mic i sve mi radi u full-u. Inace taj HD 201 je ekstra za kes :) :: :: Pozdrav!
Preporucio bih ti Sennheiser-a iz HD 4xx serije, ja sam prvo hteo 418 ali neki sundjeri oko usiju wtf :), pa uzeh 428 sa kozicom oko usiju :), a moras da se izujes za 428 kao za 3 HD 201 :) (77 evra), ali ovo su ti samo za indoor upotrebu jer je kabal jako tanak :), nema potencimetar za pojacavanje/smanjivanje, ali zato bass razbija :). Ali za to mora da se plati :), inace slicno slusamo i mikrofon ti ne treba ni zasta ako slusas muziku :). Ali za sve ovo moras da se dobro izujes :).
uhuhuh!!! skoro 80e nemam toliko,da imam ozenio bi se.... mozda ipak padne onaj plantronics..ne znam vise sta!!!
:: Preporucio bih ti Sennheiser-a iz HD 4xx serije, ja sam prvo hteo 418 ali neki sundjeri oko usiju wtf :), pa uzeh 428 sa kozicom oko usiju :), a moras da se izujes za 428 kao za 3 HD 201 :) (77 evra), ali ovo su ti samo za indoor upotrebu jer je kabal jako tanak :), nema potencimetar za pojacavanje/smanjivanje, ali zato bass razbija :). Ali za to mora da se plati :), inace slicno slusamo i mikrofon ti ne treba ni zasta ako slusas muziku :). Ali za sve ovo moras da se dobro izujes :) :: :: Pozdrav!
Sem Sennheiser-a iz HD 4xx serije, pogledaj i AKG. Odlične slušalice, koriste se već godinama u Radio Beogradu. Ja, sem Sennheiser, već dugo imam i AKG K141 Monitor, što je starija verzija AKG K 121 Studio. Sem njih pogledaj i AKG K 99 i AKG K 81 DJ.
Sony u toj srednjoj klasi nikad nije imao konkurentne slušalice. Možda u profi studio klasi, ali za mnogo velike pare. Kod nas već dugo nema pristojnih slušalica te firme tako da se ne zna (bar ja ne znam) kakav izbor imaju.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: njih nema kod nas,nigde? :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: ::
Re: Dok te slusalice ne povezes na pojacalo, od tog zvuka slaba vajda
19.05.2010. 10:04
status: user broj poruka: 9121
Ja povezao Altec Lansing AHP 712 na pojacalo znaci posle 10 sekundi nisam znao `de sam :).
Pozdrav!
:: Znas kako se cuje na bass na a4Tech od 1000 dinara kada se spoji preko pojacala?! Moze da se izdrzi 60 sekundi.... :- :: :: :: :: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ :: 8====D ~ ~ ~ :: :: ::
Re: Dok te slusalice ne povezes na pojacalo, od tog zvuka slaba vajda
19.05.2010. 12:06
status: user broj poruka: 3992
nikakve akrobacije ne zelim sem cistog zvuka:D
:: Znas kako se cuje na bass na a4Tech od 1000 dinara kada se spoji preko pojacala?! Moze da se izdrzi 60 sekundi.... :- :: :: :: :: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ :: 8====D ~ ~ ~ :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.