Zna li neko caku kako da proradi zvuk na Intel DX48BT2 ploci u Win7 64bit? Gledao sam po forumima ali nista nisam uspeo, naime ili ne daje zvuk, ili na testu iz panela daje sustanje kao da je OK ili se pak u WinAmpu zabaguje. Uredno instaliran, nema konflikata ali je driver za Vista x64. Radio sam cak i skidanje referenci u ini fajlu ali nije pomoglo. Ima li neko ideju ili gde naci noviji driver za ovo? Masina mora zbog kolicine RAMa od 4GB da ide na Win7 64bit a ne na WinXP na to istoj masini taj isti zvuk i driver radi kako treba pod VIsta x64 SP1 i WinXP SP3. Poslednja verzija na Intel sajtu je:
Ne znam da li ce ti ovo pomoci, ali probaj, posto sam ja imao slican problem, ali sa skenerom. Sa Vistom x64 mi je odlicno radio, a sa win 7 x64 nije hteo. Pa sam pre instalacije, isao na taj instalacioni fajl pod compatibility i namestio Vista x64.
Nasao sam ja kao noviji od ovog par meseci ali cini mi se ni on ne radi jer nije bas za tu plocu iako stoji da je za Win7 x64, nema ga pregledno uz plocu vec kad pretrazim na Intelu za IDT 92XX Sigmatel
si probao da otvoris taj fajl sa 7-zip-om, pa extract-ujes i posle ubacis dll fajlove putem device manager-a?
:: Zna li neko caku kako da proradi zvuk na Intel DX48BT2 ploci u Win7 64bit? Gledao sam po forumima ali nista nisam uspeo, naime ili ne daje zvuk, ili na testu iz panela daje sustanje kao da je OK ili se pak u WinAmpu zabaguje. Uredno instaliran, nema konflikata ali je driver za Vista x64. Radio sam cak i skidanje referenci u ini fajlu ali nije pomoglo. Ima li neko ideju ili gde naci noviji driver za ovo? Masina mora zbog kolicine RAMa od 4GB da ide na Win7 64bit a ne na WinXP na to istoj masini taj isti zvuk i driver radi kako treba pod VIsta x64 SP1 i WinXP SP3. Poslednja verzija na Intel sajtu je :: :: AUD_allOS_D20001.0x_PV_IDTGUI_v105_Legacy.ex :: :: D E M I G O D
Ma nije problem u tome...sve on uredno instalira ali to ne radi, imam cak i test sustanje po kanalima u control panelu ali nema muzike, ili ne pusti ili riknke aplikacija
Ej dobio sam nekim cudom zvuk u toku same instalaicje drivera... :))) bez onog rada sto su rekli na forumima :)))) sad cu da experimentisem, mozda bude prvenac sto se tice ovog chipa :PPP
Nesto nije u redu sa podesavanjima, u testu sad imam zvuk ali iz sistema vise ne dobijam kad se zavrsi setup. Znaci cujem zvuk pri testu ali u winampu nema, iako sam menjao stereo, 5.1 ili 7.1 i jackove
D E M I G O D
:: si probao da otvoris taj fajl sa 7-zip-om, pa extract-ujes i posle ubacis dll fajlove putem device manager-a? :: :: :: :: Zna li neko caku kako da proradi zvuk na Intel DX48BT2 ploci u Win7 64bit? Gledao sam po forumima ali nista nisam uspeo, naime ili ne daje zvuk, ili na testu iz panela daje sustanje kao da je OK ili se pak u WinAmpu zabaguje. Uredno instaliran, nema konflikata ali je driver za Vista x64. Radio sam cak i skidanje referenci u ini fajlu ali nije pomoglo. Ima li neko ideju ili gde naci noviji driver za ovo? Masina mora zbog kolicine RAMa od 4GB da ide na Win7 64bit a ne na WinXP na to istoj masini taj isti zvuk i driver radi kako treba pod VIsta x64 SP1 i WinXP SP3. Poslednja verzija na Intel sajtu je :: :: :: :: AUD_allOS_D20001.0x_PV_IDTGUI_v105_Legacy.ex :: :: :: :: D E M I G O D
Ja sam imao slican problem sa Creative SB Extreme Audio & Win 7 64-bit..naime u control panelu na testu zvuka imao sam ``sustanje`` po svim kanalima kao sto i treba ali je problem nastajao kada kada treba da pustim muziku preko nekog player-a(WMP,Winamp,Foobar,itd)..probao sam sve i svasta i nista nisam uspeo,probao sam i Daniel.K drajvere i nista...problem resen tako sto sam se vratio na integrusu jer su u medjuvremenu izasli vozaci zvuka za P5Q-E(Win 7 64)plocu....
E da uspeo sam na kratko da dobijem zvuk na svih 5 kanala sa nekim Wimamp-ovim plugins-ima ali se zvuk zaletao
P.S na Win XP-u 32 i 64-bit sve radi savrseno ali na Visti i posle na Win 7-ci nikako...daj boze da nesto uspes ali cisto sumnjam...
Intel Q6600 @2.4GHz-Thermaltake V1 Asus P5Q-E 2x2GB Kingston 800MHz,Artic Cooling RC Turbo Module 1x250GB Seagate , 1x500GB WD Sapphire 5770 Vapor X 860/1200MHz CM Elite 332 Corsair CMPSU-650TX Logitech G11 + A4Tech X7 Asus MB19SE Xoro 5.1 http://www.youtube.com/watch?v=GTOqIL0fOCs
:: Ma nije problem u tome...sve on uredno instalira ali to ne radi, imam cak i test sustanje po kanalima u control panelu ali nema muzike, ili ne pusti ili riknke aplikacij :: :: D E M I G O D :: :: :: si probao da otvoris taj fajl sa 7-zip-om, pa extract-ujes i posle ubacis dll fajlove putem device manager-a? :: :: :: :: :: :: :: Zna li neko caku kako da proradi zvuk na Intel DX48BT2 ploci u Win7 64bit? Gledao sam po forumima ali nista nisam uspeo, naime ili ne daje zvuk, ili na testu iz panela daje sustanje kao da je OK ili se pak u WinAmpu zabaguje. Uredno instaliran, nema konflikata ali je driver za Vista x64. Radio sam cak i skidanje referenci u ini fajlu ali nije pomoglo. Ima li neko ideju ili gde naci noviji driver za ovo? Masina mora zbog kolicine RAMa od 4GB da ide na Win7 64bit a ne na WinXP na to istoj masini taj isti zvuk i driver radi kako treba pod VIsta x64 SP1 i WinXP SP3. Poslednja verzija na Intel sajtu je :: :: :: :: :: :: AUD_allOS_D20001.0x_PV_IDTGUI_v105_Legacy.ex :: :: :: :: :: :: D E M I G O D
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.