stari su 4 meseca, kao novi bukvalno, imam garanciju i racun, cena je bila 75 e i prezadovoljan sam kvalitetom i jacinom zvuka, i jos jednom se pokazalo da komentari tipa nisu dovoljno jaki i traallala nisu tacni!
da si zadovoljan. Koliko vidim ti tvoje drzis na 20, ja ove moje na 40... Posto zi zadovoljan jacinom onda su super zvucnici u principu... pogotovo za te pare...
Pozdrav svima. Takodje imam Microlab solo 7 c samo sam ih kupio nove platio sam ih oko 12 000 u grappolo group.
Zadovoljan sam fes, jedina mana je daljinski upravljack, Mogli su da daju malo bolji daljinski uz ovakve zvucnike, i nema komandi van daljinskog za podesavanja.
Zvucnici imaju dva ulaza ( jedan pc jedan aux ) i perfektno se cuju. Imaju poprilichno dobar bas.
Ukupna snaga im je 110w (Rms ) 2x 55 w rms.
I sve pohvale sem daljinskog.
p.s. Ko ima malu sobu pretrpanu stvarima, ne preporucujem ove zvucnike, jer ih dosta stvari oko njih gusi.
Najbliza stvar HI FI u koja postoji medju kompijuterskim zvucnicima.
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.