Trebaju mi slusalice sa velikim sundjerima, dakle da idu oko usiju tj da su dovoljno velike da usi potpuno udju u njih, a da sundjeri vrse pritisak na glavi tj oko usiju. Naravno nesto sa povoljnom cenom, nikakva egzotika, nije bitan proizvodjac, cisto da ima iole normalan zvuk.
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: :: Trebaju mi slusalice sa velikim sundjerima, dakle da idu oko usiju tj da su dovoljno velike da usi potpuno udju u njih, a da sundjeri vrse pritisak na glavi tj oko usiju :: Naravno nesto sa povoljnom cenom, nikakva egzotika, nije bitan proizvodjac, cisto da ima iole normalan zvuk :: :: Hvala
Ove Plantronics slusalice izgledaju opasno, malo su skupe, ali mozda cu ih kupiti tj skupiti kintu, e sada vidim da imaju dva na oko vrlo slicna modela tj
1. Plantronics GameCom 367 koje su `closed-ear` tj. ne propustaju spolljne zvukove 2. Plantronics GameCom 377 koje su `open-ear` tj propustaju spoljne zvukove
Gde imaju da se kupe ove slusalice u Beogradu i posto su ?
Predpostavljam da ovakvog tipa `nabudzene` sluske nemaju da se kupe jeftinije, od nekog drugog proizvodjaca ?
Mogu ja moje da ti prodam malo sam ih koristila model je 367 i kostaju 2500 din tu je racun kutija garancjia. Ako si iz Beograda javi mi se na mail. Te 367 nigde neces naci ja kupila poslednji komad.
znam da su ovde pominjali da su canyon extra. Vidim da imaju citavu paletu takvih kao sto ti trazis i to ispod 1000 din, velikih sa sundjerom. Nisam ih probao, ali su ih dosta hvalili ovde na forumu. Znam samo da su 100% bolji od a4tech.
:: Imaš pravo coldrexe što oćeš nove, ko zna da li xendža redovno pere uši, što je sigurno, sigurno :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Glupa shala ali nema veze, a trazim nove iskljucivo sto ih ne kupujem sebi.
Svejedno, uzeo sam nedavno te Canyon HS10 i zvuk je stvarno dobar, osobito u igrama, recimo da mogu da ti garantujem za to, dok za udobnost već ne mogu, dosta su teške i mnogi se žale.
Nije bila šala, stvarno sam bio pod utiskom da se bojiš da ne dobiješ sakagiju i razumem to, jašta, boleštine haraju.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
malo koristene pa sta glanc ciste iste kao u radnji
15.04.2010. 21:17
status: user broj poruka: 601
moje su NOVE ne razumem te sto ih neces ok vidim da si nezainteresovan......hoces kvalitet za male pare E PA neces to nigde naci!!! ajd pa sretno u potrazi, ponuda za tebe nece vaziti i da se predomislis,
:: :: Mogu ja moje da ti prodam malo sam ih koristila model je 367 i kostaju 2500 din tu je racun kutija garancjia. Ako si iz Beograda javi mi se na mail. Te 367 nigde neces naci ja kupila poslednji komad :: ::
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.