Pa dobro, dal ce pristojno sluziti za gaming? MIslim nece biti izoblicenja, sustanja, krcenja.... Dal ce zvuk biti jasan? Dal si probam u igrama imarkovic?
@Flynn zasto bi slusalice stvarale problem u igrama, a za muziku koja je zahtevnija rade kako treba? Gde je logika u tvom pitanju? ___________________________________________________________ ...Away from life, away from light, under your wings...
naravno, koristio sam ih za studijske potrebe, pa posle za igrice, naravno nisam ni u jednom trenutku bio nezadovoljan, neka ovo bude dovoljno, ne treba biti prezahtevan, ipak ove slusalice zadovoljavaju u potpunosti za ove pare..
hd 201,osnovna serija jednog od najboljih proizvodjaca slusalica na svetu. e sad ono sto ljudim smeta je nema potenciometra.....Najbolje je od ulaza pa do samih slusalica ima cist probodnik,dakle cist kabal,bez ikakve elektronike da smeta izmedju,dakle potenciometar i brzo strada,na mojim kosovim je nakon 2 godine poceo da suska i poludeh,ali ovako aj da kazem da ne smeta.Tako da svakako bez potenciometra,je najbolja alternativa,ali nekome smeta...:-)
i jos nesto,ovo ti je za ljubitelje muzike,dakle neces imati neki ludacki bas,a nije ni svrsishodno za mp3,jer ces pravi kvalitet ovih slusalica cuti sa nekompresovanom muzikom.tipa flac,i wav.
ako ces za gaming,mozda najbolje za te pare su canyon cnr-hs10
kvalitet izrade nije los,ali zvuk je odlican,i bas pogotovo,mozda malo prenaglasen. evo ti i link
i moj savet je uzmi u 4 audiu...Bukvalno da ih sam slomis,doneses slusalice i garanciju i oni ti bez pogovora daju druge.Ja sam moje koss sam slomio,odneo kod njih reko da doplatim pa da uzmem druge,a meni covek donese iz magacina nove.Tako da sam prezadovoljan,imam ih vec 5 godina i super sljakaju.koss evo ove http://www.itsvet.com/proizvod/koss-p16/comp_comp_headphones/206/101 posto mogu da se sklope,lako mozes da ih slomis.Ali eto nisam verovao kolko je gotivna radnja,naravno i skuplji su malo od proseka. imas i druge radnje koje su jeftinije ali neznam kakvi su sa garancijama.Mada predpostavljam da su ko 4audio,ali su jeftiniji sto se tice sluski bar 20%. evo npr player. http://www.player.rs/index.php
Uzeo canyon HP10 pre par meseci, zvuk je svakako dobar i imaju dve godine garancije, jedino što se mnogi bune da su im neudobne, meni lično je ok. Osobito dobra fora što ima prekidaš za isključivanje mikrofona na potenciometru.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Imam Canyon HS10, odusevljavaju me kad god ih stavim, jer je zvuk stvarno odlican.
Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
:: Uzeo canyon HP10 pre par meseci, zvuk je svakako dobar i imaju dve godine garancije, jedino što se mnogi bune da su im neudobne, meni lično je ok. Osobito dobra fora što ima prekidaš za isključivanje mikrofona na potenciometru :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.