Jel moze neko da mi preporuci neke bolje slusalice do 20-25e ali da su oko 110db, i da ne pocnu da gube kontakt posle pola godine? Nemam do sada iskustva sa nekim ozbiljnijim slusalicama, ali bih voleo neke Altec, Koss, Sennheiser... Slusalice bih koristio uz Sony nwzs638.
ma bre, imas fenomenalne silikonske sluske, sa ekstra zvukom, kvalitetne bubice, lepo leze, silikonske su, crne, dobijes garanciju, Canyon u Gigatr*nu za 750din..
Nedavno su mi crkle sonijeve bubice koje sam koristio u sreći i veselju 10 godina, platio sam ih onda oko 30 maraka. Pošto sumnjam da će mi bilo šta što prave ovih dana trajati duže od godinu-dve otiao sam i uzeo ove
Nisu loše uopšte, dobro leže u ušima, ne zamaraju kad ih duže nosiš i imaju solidan zvuk, bolje nego one što su mi crkle. Više volim nekako ove klasične, od onih što idu skroz u uvo se nekako nelagodno osećam.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
ako me ikad nesto nerviralo kod slusalica, to su ovi raspali sundjeri, uvek sam imao problem sa ispadanjem iz uva, dzaba sundjer, ionako se kad-tad pohaba, po meni, silikonske slusalice su najbolji izbor, nema ispadanja, duboko se zavuku u uvo, plus su trajnije...
::Nedavno su mi crkle sonijeve bubice koje sam koristio u sreći i veselju 10 godina, platio sam ih onda oko 30 maraka. Pošto sumnjam da će mi bilo šta što prave ovih dana trajati duže od godinu-dve otiao sam i uzeo ov
::Nisu loše uopšte, dobro leže u ušima, ne zamaraju kad ih duže nosiš i imaju solidan zvuk, bolje nego one što su mi crkle. Više volim nekako ove klasične, od onih što idu skroz u uvo se nekako nelagodno osećam.
Pogledacu jos malo ali ne bih da uzmem Canyon, nisu oni bas poznati po zvucnicima. Na koju foru su ti slusalice trajale 10 god, do tada meni izgubilei kontakt 50 puta!? Pogredacu te u 4
Sennhiser MX560, mislim da su oko 20 evrića, zvuk je bruka. Jedino što mi jedno vreme blago krčala leva sluška, ali prestade samo od sebe.... Fiat iustitia, et pereat mundus
gresis u vezi Canyon-a, nisu poznati po zvucnicima, ali imaju fenomenalne sluske za male pare, 750din, a da ne verujes kako su dobre, udobne i sa kvalitetnim zvukom, a veruj mi, probao sam i Sennheiser i Philips, Technics, Sony, Maxell, Creative, i mogu da kazem da imam istancan slusni ukus, za mx Sennheiser mogu da kazem samo sve najgore, iako su Sennheiser, ne vrede te pare, imao sam ih, da ti ne objasnjavam zasto, da sam na tvom mestu, kupio bih ove za 750din, nema sanse da se pokajes, al` tvoja volja, kako oces..
Pa videcu za Canyon ako ne nadjem nesto bolje, a one su najjeftinije. Jel imas neke podatke (db, frekvencija...) za te Canyon posto ih nema na Gigatron sajtu?
Hoces poznatu firmu (po zvucnicima) za tako male pare. Koss-a je pre bilo u 4Audio-u, mozes da odes da proveris, ali mislim da vise nemaju. AKG ima jeftinije modele! A sto se tice Canyon-a, imaju isti zvuk kao i A4Tech, to je sve ista roba zato i jesu jeftine, ali realno, sa mp3 plejerom neces osetiti neku veliku razliku. In-Ear (silikonska gumica) sluske su svakako bolje, jer bolje izoluju zvuk i imaju dublji bas. Zenke kod nas ne vrede tih para jer je 4audio drasticno podigao cenu. Po meni vrede tih para, jer imam jedne i nemam problema sa njima. Takodje imam Sony mp3 kao tvoj i sluske koje sam dobio uz njega, evo tri godine bez problema. ___________________________________________________________ Endless fields of sorrow...
Ja ne mogu da shvatim kako ne pocnu da gube kontakt? Meni sve slusalice izgube kontakt posle 3-5 meseci! Verovatno cu kupiti silikonske posto sam takve dobio uz Sony pa sam navikao, a i nema okolnih zvukova u velikoj meri. Imao sam pre Altec koje su isle iza glave (ne znam tacno model) i imale su stvarno dobar zvuk, ali sada skoro niko nema vecu ponudu Alteca.
Gde ti izgube kontakt? Kako nosis mp3? Da li zatezes kabl? Sasvim normalna stvar je da se kabl nosenjem rabi. Ako ti se u dzepu savija na samom dzeku, mozes da se slikas posle nekog vremena. Meni se kabl na jednim A4Tech izvukao posle 6 meseci. To su sluske od 750din. Ali sve ce ti riknu ako ne pazis. ___________________________________________________________ Endless fields of sorrow...
:: :: :: :: Pa videcu za Canyon ako ne nadjem nesto bolje, a one su najjeftinije :: Jel imas neke podatke (db, frekvencija...) za te Canyon posto ih nema na Gigatron sajtu?
ja i ti se nikako ne slazemo, djubre od A4Tech-a nije nikako kao Canyon, Canyon je mnogo bolja kupovina, bar sto se slusalica tice...po kvalitetu kabla, i po zvuku..
::A sto se tice Canyon-a, imaju isti zvuk kao i A4Tech, to je sve ista roba zato i jesu jeftine, ali realno, sa mp3 plejerom neces osetiti neku veliku razliku.
@Zdebeli najbolje slusalice koje sam ikada imao su bile Philips sa silikonima, ali sada su mnogo skupe, ali opet su bolje od Sennheiser, mogu sigurno da kazem za seriju MX, za ostale ne znam, cenim da su ove skuplje prestiznije kvalitetne, nema sta.. Sony ne bih kupio zbog toga sto kod nas NE POSTOJE silikonske bubice. JVC su isto dobre.
Pa ove poslednje su mi kod dzeka izgubile kontakt, ali mi se desavalo i na sredini kabla. Jeste, to je najverovatnije do nosenja ali ne mogu ja da non-stop vodim racuna da li su zapetljane savijene...
@imarkovic, izgleda b`ate...u svakom slucaju cuo sam i jedne i druge, sve je to isto, a takodje imam istancan sluh. Ne znam kakvu muziku slusas, ali ako je ona vecinom pravljena na kompjuteru, onda ne mozes ni znati sta cujes, a sta ne. Denon pravi odlicne sluske, bilo je u Srbiji neka kolicina, ali mislim da nema vise.
@Zdebeli, pa eto vidis, sto znaci, mp3 oko vrata, u dzep od kosulje i pazi na kablove. To je standardna boljka kod svih slusalica. ___________________________________________________________ Endless fields of sorrow...
Ja sam posle jedno tri meseca kopanja po netu utisaka, review-a odlucio da kupim Sennheiser PX100/II i stvarno da kucnem u drvo objasnjavaju. Doduse slusam ih na mobu, tako da ih ne iskoriscavam skroz, ali i to je vrhunski. Jeste da kostaju malo vise 4600 ali opravdavaju svaki dinar. Bass im je najbolje definisan. Planiram da kupim neki bolji mp4/3 plejer i bice to vrhunski. Ne znam da li bi uzeo ovakve slusalice i za ovoliko para, ali preporuka. Ali ako mislis da uzmes neke kvalitetnije slusalice, trebas malo vise kesa da izdvojih. Canyon ne bih preporucivao, iz razloga sto izgledaju kao da su sa buvljaka i da su ih sklapali u pakistanu :) jednostavno vidis odma po izradi koliko su ``teske``. Srecna kupovina u svakom slucaju. Pozzz ___________________________________ https://www.hd-space.org http://hd-torrents.org/index.php
brate, ne mozes tako da pricas, sta ja npr. da kazem, evo, kupio sam pre jedno 2god. vrhunski Sennheiser, bubice mx35 SPORT, na njima nacrtan lik koji vozi bajs, kao shatro, sport, ovo-ono, platim ih ja tako 45eu, i ocekujem da mogu da se obesim njima, da davim nekog, itd. (ko nije razumeo, u smislu kvalitetnog kabla), i sta se desava posle mesec dana koristenja, ono Sennheiser se izlizalo sa obe slusalice, prvo me to smorilo, drugo, zavrsetak kabla, odnosno mala guma-prsten kod bubice koja sprecava lomljenje kabla se nenormalnom brzinom deformisala, popucala na sve strane, tako ruzno izgleda, zatim na jack-u, ona guma se skroz odvojila od metalnog dela i ispadala je non-stop, da sam morao da lepim da se ne izgubi kontakt, i sta da kazem onda, da su to najbolje sluske, pritom kostaju 45eu, EJJJJ, to nije malo za bubice, to je ozbiljna cena??? Canyon, kakav je, takav je, ali mogu ti reci da za 750din nudi mnogo vise od ovih Sennheriser od 45, vredi 1750, dok Sennheiser, ne zelim da kazem koliko vredi naspram ovih, merilo ti je sto su ove LAGANIJE slusalice, e svasta, pa sve bubice su manje vise iste tezine, poenta i jeste da budu LAGANE, lagane za usi, za nosenje, ne mogu da verujem kakvo poredjenje, a po izradi, bas sam ih gledao, plastika je normalna, uopste nije neka budjava kineska, opet kazem, vrede vise nego koliko kostaju, uostalom za 750 din ne mozes da ocekujes Harman Kardon...
::Ja sam posle jedno tri meseca kopanja po netu utisaka, review-a odlucio da kupim Sennheiser PX100/II i stvarno da kucnem u drvo objasnjavaju. Doduse slusam ih na mobu, tako da ih ne iskoriscavam skroz, ali i to je vrhunski. Jeste da kostaju malo vise 4600 ali opravdavaju svaki dinar. Bass im je najbolje definisan. Planiram da kupim neki bolji mp4/3 plejer i bice to vrhunski. Ne znam da li bi uzeo ovakve slusalice i za ovoliko para, ali preporuka. Ali ako mislis da uzmes neke kvalitetnije slusalice, trebas malo vise kesa da izdvojih. Canyon ne bih preporucivao, iz razloga sto izgledaju kao da su sa buvljaka i da su ih sklapali u pakistanu :) jednostavno vidis odma po izradi koliko su ``teske``. Srecna kupovina u svakom slucaju. Pozzz
Pa ja sam na ove koje sam kupio dobio garanciju 2 godine i verovatno cu ih promeniti za te dve godine, smorice me ili nesto tako. Ortak je imao iste ove sjebo mu se kabl, otisao u 4audio, prihvatili kvar, bile su jos pod garancijom i dobio decko drugu verziju i novu garanciju, boli ga uvo sada, extra je prosao. Jel vidis ti navodnike, govorim o ceni, da ne govorim o ceni, ne bih ni stavljao pod navodnike, Za 750 te Canyon vrede, ali govorim generalno o canyon slusalicama, nije to jedini model bubica koje prave ___________________________________ https://www.hd-space.org http://hd-torrents.org/index.php
:: brate, ne mozes tako da pricas, sta ja npr. da kazem, evo, kupio sam pre jedno 2god. vrhunski Sennheiser, bubice mx35 SPORT, na njima nacrtan lik koji vozi bajs, kao shatro, sport, ovo-ono, platim ih ja tako 45eu, i ocekujem da mogu da se obesim njima, da davim nekog, itd. (ko nije razumeo, u smislu kvalitetnog kabla), i sta se desava posle mesec dana koristenja, ono Sennheiser se izlizalo sa obe slusalice, prvo me to smorilo, drugo, zavrsetak kabla, odnosno mala guma-prsten kod bubice koja sprecava lomljenje kabla se nenormalnom brzinom deformisala, popucala na sve strane, tako ruzno izgleda, zatim na jack-u, ona guma se skroz odvojila od metalnog dela i ispadala je non-stop, da sam morao da lepim da se ne izgubi kontakt, i sta da kazem onda, da su to najbolje sluske, pritom kostaju 45eu, EJJJJ, to nije malo za bubice, to je ozbiljna cena??? :: Canyon, kakav je, takav je, ali mogu ti reci da za 750din nudi mnogo vise od ovih Sennheriser od 45, vredi 1750, dok Sennheiser, ne zelim da kazem koliko vredi naspram ovih, merilo ti je sto su ove LAGANIJE slusalice, e svasta, pa sve bubice su manje vise iste tezine, poenta i jeste da budu LAGANE, lagane za usi, za nosenje, ne mogu da verujem kakvo poredjenje, a po izradi, bas sam ih gledao, plastika je normalna, uopste nije neka budjava kineska, opet kazem, vrede vise nego koliko kostaju, uostalom za 750 din ne mozes da ocekujes Harman Kardon.. :: :: ::Ja sam posle jedno tri meseca kopanja po netu utisaka, review-a odlucio da kupim Sennheiser PX100/II i stvarno da kucnem u drvo objasnjavaju. Doduse slusam ih na mobu, tako da ih ne iskoriscavam skroz, ali i to je vrhunski. Jeste da kostaju malo vise 4600 ali opravdavaju svaki dinar. Bass im je najbolje definisan. Planiram da kupim neki bolji mp4/3 plejer i bice to vrhunski. Ne znam da li bi uzeo ovakve slusalice i za ovoliko para, ali preporuka. Ali ako mislis da uzmes neke kvalitetnije slusalice, trebas malo vise kesa da izdvojih. Canyon ne bih preporucivao, iz razloga sto izgledaju kao da su sa buvljaka i da su ih sklapali u pakistanu :) jednostavno vidis odma po izradi koliko su ``teske``. Srecna kupovina u svakom slucaju. Pozzz ::
Evo kupio sam danas Canyon za 650, mrzelo me da trazim druge. Nekako su mi cudne, i imaju slabiji bas a kada ih jos dublje gurnem u uvo oseca se veliki pritisak. Za sada mi se cini da su ove Sony-jeve koje sam dobio uz plejer bile bolje ali videcemo kroz dan dva, pa cu vam preneti utiske.
Jel zna neko gde bih mogao da zamenim kabl na bubicama (posto retko ko hoce to da radi)?
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.