Od nedavno sam presao na 7-cu i samo problem na problem sa drajverima. E sad neka moja zelja je bila da kupim zvucnu da bude bolja od integrisane ali....
Ja imam X-fi SB extreme audio i imam ogromnih problema sa zvukom (Winamp radi samo sa plugin-ima,WMP nikako neradi,sustanje pucketanje,itd)na 5.1(Win 7 32 i 64,Win Vista 32 i 64 tako da ako planiras ili imas 5.1 sistem zaobidji ovu zvucnu.Ako pak vratis na XP ili imas 2.1 zvucnike nema bolje zvucne za 30 evra.To je moje iskustvo....e sad zavisi mnogo i do zvucnika koje imas(mislim na marku)...ako imas Logitech,Altec Lancing..onda ok...ako pak imas Jazz,Vivax,MS,Horo ili tako neke koji su predvidjeni prvenstveno za DVD recivere...onda ce biti velikih problema...srecno i pozzzz
TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO
:: el imas 5.1, ili 2.1 sistem? Jel ne planiras vise od 2.1? to je samo presudno sto se 7-ce tice. :: :: ::
nekih hiljadu dve i kupi neku bolju zvuchnu, za te pare je tu neka prosechna, do sada je meni sav hardver radio na 7-ci(msm na 32-bitnu verziju), osim jednog skenera koji evo pokushavam da ozivim :( Znachi ako trenutno nemash kinte skupi josh neku hiljadu i uzmi kvalitetniju zvuchnu. Ali sve je to uzalud ako nemash neke malo kvalitetnije zvuchnike(najbolje 5.1 sistem). poz
A koju integrisanu zvucnu imash? Ja ti preporucujem da lepo cuvas te pare, jedino ako imash neke besne zvucnike (100e+) pa onda da ti treba dobra zvucna...
...ne znam koja je podrska sa kx driverima za tu x-fi karicu, ali vredi pokusati... Ja planiram da nas da bocnem nazad svoju SB Live 5.1 digital, i da instaliram poslednje kx drivere... mislim da ce sve lepo da radi...
Pozz...
Ma iskreno nemam pojma koja mi je integrisana... elem radi to lepo ali bih pokusao nesto bolje da stavim u comp. Imam mikrolaba 2.0 sa realnih 2*25w (ako se dobro secam) i nemam nameru da ih menjam. Jedino mi je zelja da dobijem bolji zvuk i ne bacim pare na nesto sto na 7-ci nece raditi.
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.