planiram da pazarim nove 2.1 kutijice microlab mi dodje nekako najkvalitetniji po opisima altec, konkretno 2621 mi se svidja vise na oko a i microlab ima slabo gde, dakle reeba mi neka preporuka sta da kupim za te neke sitne pare nisam preterano zahtevan al volim da gruva :) znaci sta i gde, nisam iz bda pa da narucim online ima li ko sta polovno
usput, kad pocinje nova sezona top gear, da ne trazim
mislio sam za ove pare, atp3(koje sam imao bas gruvaju i ima ih polovnih za 35) ali sad ih nemam i necu opet isto pa malo da se informisem pre kupovine
e pa srecan mu rodjendan i ne treba vise od jos jedno 20ak serijala pa nek udara po penziji
Pa to je bio jedan prijateljski savet , jel sam se i ja baktao sa tim sistemcicima dok nisam shvatio da je bolje da odvojim malo para i uzmem nesto sto ce da traje ceo zivot :) E sad zavisi sta ti trazis i sta zadovoljava tvoje mere :)
microlab s800 kako mi se cini da je oznaka za 2300 din u grapolo,razvaljuju,bas je tezak ko tuc,probaj ne mozes se razocarati....
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: Pa to je bio jedan prijateljski savet , jel sam se i ja baktao sa tim sistemcicima dok nisam shvatio da je bolje da odvojim malo para i uzmem nesto sto ce da traje ceo zivot :) E sad zavisi sta ti trazis i sta zadovoljava tvoje mere :) :: :: :: it`s not modding its life style :: ::
Imam Altec Lansing VS2421E. Super zvucnici. Imaju jak bas, jaki su, zvuk im je dobar... Preporuka. Kostaju oko 4k din., ali verovatno ima negde da se nadju na popustu. Ja sam ih pre oko 2 god. uzeo u Metrou za 2200 din.
Ja imam malo stariju verziju od eseses-a, Altec Lansing VS2321 i zvucnici rade za sve pare :), imao sam i Altec Lansing AHP 712 (sluske) i zvuk je na nivou. Slobodno uzmi Altec Lansing sto se tice zvuka neces pogresiti.
ovi 820 za 2600 nisu losi, dosta jaci u odnosu na altec 2621 za 3700 vidim da model 330 svi hvale al njega nikako da nadjem najradije bi da kupim od nekog privatno pa da mi posalje pouzecem
stigli, za 2650 koliko sam platio nisam cuo nesto bolje, imao sam atp3 i odgovorno izjavljujem da su ili tu negde ili malo losiji losiji, apsolutna preporuka
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.