Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Problem sa zvukom
STRANA 1 OD 1
doca80 Problem sa zvukom 02.04.2010. 12:15 T25719

status: user
broj poruka: 3053
Jutros u toku igranja igre sam hteo da ubacim slusalice da slusam preko njih a ne preko zvucnika...i cim sam ubacio jack od sluski,zvuka nema...ok ja vratim jack od zvucnika kad nema zvuka ni na zvucnike.isprobam sve ulaze,NECE!!! Mali zvucnik stoji u donjem desnom uglu moniitora kao sto bi i trebalo,klizac za jacinu se pomera kao sto treba ali nema zvuka.Realtek hd audio manager detektuje svako izvlacenje i ubacivanje jack-a kao sto bi i trebalo,za svaki uredjaj stoji THIS DEVICE IS WORKING PROPERLY ali ja zvuk NEMAM!!! Instalirao sam poslednji drajver za zvuk sa sajta,opet isto(a zvuk mi je radio bez ikakvog drajvera samo onaj driver koji ima win 7 u sebi) Jel zna neko sta jos da probam??? Ploca je Gigabyte ma785gm us2h OS je win 7 ultimate!!!

ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
saxija re 02.04.2010. 12:18 #201233

broj poruka: 4016
udi u audio podesavanja pa vidi da ti se nije zabagovalo i prebacilo za glavnu zvucnu na grafulji (spdif)

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=499049
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=886910
WDAMDOCZATIDFICORSAIRPROLIMATECH
I love my computer because my friends live

gile23 ... 02.04.2010. 12:25 #201235

broj poruka: 9121
Pogledaj tamo za taj slot u realteku jel ga konta kao sluske ili kao nesto trece, posto nece da ti pusta zvuk ako si stavio u podesavanjima da ti je taj jack u koji si ubacio sluske za mikrofon.

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
doca80 Re: ... 02.04.2010. 12:34 #201238

taj ulaz na ploci gde sam do sada drzao jack i zvuk je tako radio, je crne boje srednji u gornjem redu i realtek manager ga konta kao rear speaker out...Inace koristim jedan jack jer sam ceo sistem zvuka povezao tako da mi se zvuk cuje preko muzickog stuba,a za to je dovoljan samo jedan kabal,na stubu podesim CD i imm zvuk...tako je vec godinama radilo... Jedino ne kontam gde da vidim taj spdif(zvuk mi bas ii nije jaca strana)

:: Pogledaj tamo za taj slot u realteku jel ga konta kao sluske ili kao nesto trece, posto nece da ti pusta zvuk ako si stavio u podesavanjima da ti je taj jack u koji si ubacio sluske za mikrofon
::
:: Pozdrav!
doca80 E da ga jbm ako znam sta se sad dogodilo 02.04.2010. 12:41 #201239

ubacim opet jack on ga skonta kao FRONT i zvuk proradi...ALI UBACIO SAM GA U ZADNJI ULAZ on ga skonta kao front i proradi??? nista ne kontam,mozda sam glup za ovo,ali zvuk mi sada raddi...Hvala na pomoci...

gile23 Re: E da ga jbm ako znam sta se sad dogodilo 02.04.2010. 12:49 #201240

Evo ti ovako :

http://i399.photobucket.com/albums/pp78/gile12345/Untitled-1.png

Ubaci slusalice u jack sto sam markovao na slici, kada ubacis sluske skontace ga da si nesto ubacio e sad ti definisi sta. Dvoklik na to sto sam selektovao kada ubacis sluske i samo selektuj headphone-s i eto ti sluski, to mozes da uradis za bilo koji slot bilo napred bilo pozadi :).

Pozdrav!

:: ubacim opet jack on ga skonta kao FRONT i zvuk proradi...ALI UBACIO SAM GA U ZADNJI ULAZ on ga skonta kao front i proradi??? nista ne kontam,mozda sam glup za ovo,ali zvuk mi sada raddi...Hvala na pomoci..
:: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
doca80 Re: Re: E da ga jbm ako znam sta se sad dogodilo 02.04.2010. 13:11 #201245

da kontam ja to,prvobitno je mozda problem bio sto sam ja U TOKU IGRE ubacio jack za sluske i nije mi se pojavilo da biram sta sam ubacio nego je samo nestao zvuk...nesto se pogubilo,sada sve radi

:: Evo ti ovako
:: http://i399.photobucket.com/albums/pp78/gile12345/Untitled-1.pn
:: Ubaci slusalice u jack sto sam markovao na slici, kada ubacis sluske skontace ga da si nesto ubacio e sad ti definisi sta. Dvoklik na to sto sam selektovao kada ubacis sluske i samo selektuj headphone-s i eto ti sluski, to mozes da uradis za bilo koji slot bilo napred bilo pozadi :)
:: Pozdrav
:: :: ubacim opet jack on ga skonta kao FRONT i zvuk proradi...ALI UBACIO SAM GA U ZADNJI ULAZ on ga skonta kao front i proradi??? nista ne kontam,mozda sam glup za ovo,ali zvuk mi sada raddi...Hvala na pomoci..
:: ::
:: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
gile23 Re: Re: Re: E da ga jbm ako znam sta se sad dogodilo 02.04.2010. 13:17 #201247

Tamo kada biras sta ces da bude slusalice ili zvucnik ili nesto trece mozes da disableujes pop up prozor.

Pozdrav!

:: da kontam ja to,prvobitno je mozda problem bio sto sam ja U TOKU IGRE ubacio jack za sluske i nije mi se pojavilo da biram sta sam ubacio nego je samo nestao zvuk...nesto se pogubilo,sada sve radi
:: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: :: Evo ti ovako
:: :: http://i399.photobucket.com/albums/pp78/gile12345/Untitled-1.pn
:: :: Ubaci slusalice u jack sto sam markovao na slici, kada ubacis sluske skontace ga da si nesto ubacio e sad ti definisi sta. Dvoklik na to sto sam selektovao kada ubacis sluske i samo selektuj headphone-s i eto ti sluski, to mozes da uradis za bilo koji slot bilo napred bilo pozadi :)
:: :: Pozdrav
:: :: :: ubacim opet jack on ga skonta kao FRONT i zvuk proradi...ALI UBACIO SAM GA U ZADNJI ULAZ on ga skonta kao front i proradi??? nista ne kontam,mozda sam glup za ovo,ali zvuk mi sada raddi...Hvala na pomoci..
:: :: ::
:: :: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
doca80 Re: Re: Re: Re: E da ga jbm ako znam sta se sad dogodilo 02.04.2010. 13:18 #201248

znam da moze,ali ovo je jedna od onih situacija kada stvarno ne znam sta sam uradio i kako ,ali je sve proradilo,a to je najvaznije da sada radi...pozzzzzz

:: Tamo kada biras sta ces da bude slusalice ili zvucnik ili nesto trece mozes da disableujes pop up prozor
:: Pozdrav
:: :: da kontam ja to,prvobitno je mozda problem bio sto sam ja U TOKU IGRE ubacio jack za sluske i nije mi se pojavilo da biram sta sam ubacio nego je samo nestao zvuk...nesto se pogubilo,sada sve radi
:: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: :: :: Evo ti ovako
:: :: :: http://i399.photobucket.com/albums/pp78/gile12345/Untitled-1.pn
:: :: :: Ubaci slusalice u jack sto sam markovao na slici, kada ubacis sluske skontace ga da si nesto ubacio e sad ti definisi sta. Dvoklik na to sto sam selektovao kada ubacis sluske i samo selektuj headphone-s i eto ti sluski, to mozes da uradis za bilo koji slot bilo napred bilo pozadi :)
:: :: :: Pozdrav
:: :: :: :: ubacim opet jack on ga skonta kao FRONT i zvuk proradi...ALI UBACIO SAM GA U ZADNJI ULAZ on ga skonta kao front i proradi??? nista ne kontam,mozda sam glup za ovo,ali zvuk mi sada raddi...Hvala na pomoci..
:: :: :: ::
:: :: :: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs