Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Slusalice
STRANA 1 OD 1
kiki31 Slusalice 08.11.2006. 10:51 T2546

status: user
broj poruka: 83
Posto sam poceo da pricam preko skype-ja i imam ugradjen mikrofon u kamerici trebaju mi dobre slusalice.cena do 1500din
Da li uzeti sa mikrofonom ili bez?Da li imaju bezicne slusalice za 1500din ili nesto vise??Naravno slusalice mi netrebaju samo za skype nego i za igranje preko noci.
HVALA.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Obavezno sa mikrofonom 08.11.2006. 17:06 #9490

status: user
broj poruka: 9425
Taj mikroron iz kamerice ti nece valjano sluziti za komunikaciju, bilo skajpom, yahoom, msnom..
Mozes uzeti bilo koje, ja imam logitech Dialog-812 i odlicno rade posao za komunikaciju, dok igre retko igram ali za to sto sam odigrao zavrsile su posao. Cena ti je ja mislim ispod 1000 din.

Ako hoces nesto bolje onda samo Altec Lansing nesto iz AHP ili AHS serije, one su ti od 2500 dina pa na gore. Nikakav kompromis ne juri u vidu Sonya, Geniusa i sl. Ili... ili... ;)

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs