pogledaj, možda tu ima nešto da se skine, ali to su aplikacije koje je apple odbaci. Drugo možeš da otvoriš nalog na Appstoru izguglaj malo kako, pa da poskidaš besplatne aplikacije. Treće je jailbreak mada sa ovim novim Iphonima ne znam koliko lako ćeš moći da ga uradiš. POsle jailbrejka ti treba Cydia ili Instalous tu imaš razne igre izlečene. support normality
Na Apprejections.com sam vec gledao i nisam nasao nista. Da bih otvorio nalog na Appstoru treba da ostavim br. neke kartice, a to ce da se desi NIKADA! More suggestions!
Da bi napravio nalog na Appstoru ne treba ti kartica nikakva, uradi ovako:
Otvori itunes, udji u appstore, i klikni na bilo koju free aplikaciju
I probaj da je skines,onda ce valjda da ti izbaci prozorcic da moras da imas accaunt da bi skidao
Ti kreni sa pravljenjem accaunt-a
Kada dodjes do tacke gde treba da izaberes koja je tvoja kartica(visa, master itd)
ovaj put ce ti se pojaviti opcija `none` za razliku od puta kada si ti probao da se regujes
zato sto free aplikaciju ne placas...
Inace imas jako dobrih free aplikacija i igrica
Ovo sam ti sve pricao iz glave jer sam ja tako uradio na mom iphone 3G, i provereno radi
EDIT: samo ne znam da li si pogresio kad si pisao, ali ipod nano ne znam ni da li ima igre, display mu je minijauran, sta bi tu video osim nekog odbijanja loptice ili nekog primitivnog tenisa?: )
2` pa to je fino, nisam imao predstavu da je toliki Kad sam preshao na ovaj 3.5` razmazio sam se : )
Fermi - An EPIC Fail
:: HVALA na informaciji, to vec `pije vodu`. Nisam pogresio, ekran je 2` 320x240, i vidi se OK. Veruj mi i 2` je dosta da se skrati (radni) dan na poslu :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.