Upravo sam uspeo ne znam ni ja kako da batalim Altec Lansing AHP 712 slusalice, zakljucak ne verujem, ali sta je tu je. Imaju u prodavnici ove iste da se kupe za 3000 dinara, ja za ove sluske imam samo reci hvale, zato bih ih ponovo uzeo, ali da li vi znate neke koje su bolje za te pare ?
Ja sam imao ahp512, crkao kabl, i sve me mrzi da ga zamenim... jel razlika izmedju mojih i tvojih u mic-u? 512tice su 1500din... i za te pare znam da nema bolje... za 3000 vec nisam siguran ali opet sumnjam... mozda 2 x ahp512 = ahp1024 x)))
Tako sam i mislio :). Izgleda da cu ja iste slusalice, posto su ove sam vrh :), sad cu da ih cuvam ko oci u glavi, ove su mi drzale 2-3 godine ne secam se tacno :).
imam vec 4-5 godina, blago su se ubudjale, ali josh nisam nasao druge koje su toliko udobne da mozesh da ih drzish na glavi 8-12 sati, a i zvuk je OK. Na zalost nema ih vec par godina u prodaji, a koshtale su neshto smeshno (500 kinti i sl.)
Kakve su Altec? Zamenjivi sundjeri na slushalicama? Udobne?
Rado bih dao i 100e za prave slushke, samo kad bi se takve kod nas opet pojavile (Kos, Sony itd)....
Je l` vredi dati skoro 50€ za CREATIVE Fatal1ty Gaming Headset? Ako za vikend s burazerom budem išao na sajam automobila u BG, možda svratim i da se ponovim. Ukoliko postoji nešto bolje za manje ili iste pare, slobodno predložite. Inače, Gile, nešto ne vidim da te tvoje imaju negde da se kupe (barem prema IT Svetu).
US BLASTER dobre slushke? Bez uvrede, najgore velike slushke koje sam imao... TIC TAC ima kvalitetniju plastiku, a unutra je zvuchnik kao iz bubica izvadjen...
altec u ahp512 stavlja/o 4cm zvuchnik sa neodymium magnetom (veci odnos snaga/tezina)... E sad, moje mishljenje je da altec nije kao shto je bio, kupio sam bubice za plajer i istog dana sam ih poklonio... katastrofalan zvuk, i ne pricham o manjku basa, nego o nenormalnim izoblichenjima... tako da, malo je kocka sa novim modelima, cenim da ima odlichnih, ali valjalo bi proveriti / prochitati neki review... chudan je malo altec, povlachio je iz prodaje neke odlichne modele zvuchnika, a nastavljao sa proizvodjnjom nekih osrednjih...
Pustim direktno preko Creative zvucne-slabo... Zabodem u pojacalo- poteram preko pola... hoce membrana da se odlepi ali to je prava jacina, tek kad ih nahranis strujom. 3x jace i cistije
dobre u smislu da mogu da se drze na glavi 12 sati bez odumiranja ushnih shkoljki... Meni je to najbitnije za svakodnevnu upotrebu Sto se kvaliteta zvuka tice, kvalitetnije su cak i sluske koje sam dobio uz mobilni telefon nego US blaster Zadnje sam kupio jedne Canyon (1500 din) koje super izgledaju, pet puta bolji zvuk, ali posle dva sata drzanja na glavi, dodje mi da urlam od bolova - tj kakva korist od njih i dobrog zvuka...puna mi je fijoka takvih slusalica, zato me i interesuje pre svega udobnost istih... Na IT svetu ima dosta preporuka, izgleda da Gigatech ima neke za 500 kinti koje lice na US blaster, i njih cu sad da potrazim, dosadilo mi je vec da svaki cas bacam po 1000-2000 din na sluske, koje posle dva sata koriscenja bacim u djubre jer su neudobne....
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.