imam plocu gigabyte ep45-ud3p i zvucnike logitech x-540 zanima me zvucna karta koja bi bila bolja od ove na ploci ALC 889A dao bih 40-50 e ako to uopste vredi uraditi
Imam iste zvucnike od pre 2 meseca u isto vreme sam kupio i zvucnu koju i tebi preporucujem.
ASUS Xonar DS
Zvuk je perverzan, a kartica kosta oko 4000din
+ bi ti preporucio da kupis i drugi operacioni pojacavac OP270GP i ugradis u nju Kartica ima mogucnost da osmopinski operacioni pojavac zamenis po zelji nekim boljim, ima izmenivo podnozije, tj lako se vadi i stavlja drugi, mnogi su stavili na ovu karticu OP270GP koji se pokazao sjajno, i za 500din koliko kosta OP dobijes fantastican zvuk, ja sam ga stavio i prezadovoljan sam
Ako ne zelis da dokupljujes OP i bez njega je kartica odliicna, al kad je Asus vec ostavio tu mogucnost iskoristi je, jer se zameni u roku od 10 sekundi i nije nista komplikovano.
Fermi - An EPIC Fail
:: :: imam plocu gigabyte ep45-ud3p i zvucnike logitech x-540 :: zanima me zvucna karta koja bi bila bolja od ove na ploci ALC 889 :: dao bih 40-50 e ako to uopste vredi uraditi
To su velike kompanije...kad imaju znanje nek peku i rostilj sto se mene tice...ako nisi imao Xonara realno ne znas o cemu pricas, ja sam Creative imao i jedino im zameram na Marketingu, `HI-Fi turbo titan mega drajv 7` a ono kita, ne podrzava kartica nista vise od karice od 50e niti je kvalitetnija...
Tako nemoj da vas navlace...
A Creative je kod na isto kao kingstone sa ram memoriju, za nju su svi culi da je `do jaja` i da je najbolja a to sto je kingsone 10 memorija na svetu...
Fermi - An EPIC Fail
:: pa Asus pocinje da pravi frizidere :: :: Mada kazu ljudi da Xonar i nije losa :: :: :: Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi :: :: My machine: ECS notebook model 321: intel celeron M @1,3 GHz,512 DDR memare,VGA on board powered by SIS,hdd 40 gb toshiba,OC by Chinese peopl :: ::
Da li vredi mozda dati nesto vise love i ici na Xonar DX (sto se tice zvuka)? DS ima standardne analogne ulaze, a D1 i DX neke kerefeke koje ne znam ni da procitam :):):)
Nije mi jasna podela jednog ulaza na Line In i Mic In?
Pazi to se opet vracamo na ono kakav si korisnik...tj sta tebi treba...
Mene Xonar DS vise nego dobro sluzi, zvucnici koje imam (logitech X-540 5.1) nemaju digitalni ulaz tako da mi nije bilo potrebno to na kartici...
A te `kerfeke` da lices iskoristiti? to ti najbolje znas...
Po meni, ne kupuj polovan Creative ako mozes nov Xonar...
Fermi - An EPIC Fail
:: Da li vredi mozda dati nesto vise love i ici na Xonar DX (sto se tice zvuka)? DS ima standardne analogne ulaze, a D1 i DX neke kerefeke koje ne znam ni da procitam :):): :: :: Nije mi jasna podela jednog ulaza na Line In i Mic In :: :: Pozdrav :: :: ::
@Dautovic, lepo si to napisao. Naravno sve ima svoju cenu, Creative ima opasnih modela, ali su skupi. Uostalom to sto stoji Asus nema nikakve veze jer kad se uporede komponente koje idu na njihove zvucne Creative je smesan.
Ja sam uzeo Xonar Essence pre nekoliko meseci, hocu da experimentisem sa opamp-ovima. Gde se mogu kupiti, s obzirom da po forumima preporucuju sledece modele OPA2134, OP2107, OPA2227. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
Mikro princ se zove prodavnica, nalazi se na slaviji, dao bi to link al pisem sa telefona, izguglaj, oni bi trebalo da imaju, kod njih sam ja uzeo za moju karticu. Fermi - An EPIC Fail
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.