Nisam pro u toj oblasti, ali mislim da je zastarela dosta... Kad sam uzimao plochu pre 5god, odluchio sam se za nforce4 neku hi-end varijantu... i chitao sam neki review gde su poredili 7.1 integrushu sa nje i audigy2, i na merenjima dobili slichne rezultate....Pretpostavljam da se ne bavish obradom zvuka, tako da... ako imash noviji komp, verovatno necesh osetiti razliku...
Odlicna zvucna karta..Jos uvek je imam na drugoj masini..Cist punokrvni Audigy.. Pitanje je za koliko je dobijas.Ako je 30 Eur recimo pevaj,na konju si! Tih zvucnih vise nema a odlicne su..Audigy 2/ZS/4 to su bile sprave..Zvuk kristalno cist.
...Mogu reći da je odlična karta. Imam punokrvnu dvojku i uživanje je slušati muziku. Svakako trebaju ti i dobri zvučnici. Ono što je loše (prvenstveno na novijim pločama) je što ti ode jedan PCI.
Sky a i ostali koji imaju tu karticu, lik koji mi je prodaje kaze da radi na windows 7, da li je to tacno jer sam na vise mesta video da to moze biti problem?!
Creative je napravio podrsku sa driverima..Dao sam ti link da pogledas i sam.. Ja ne vidim zasto bi bio problem..Mozda je ranije bilo,mozda si nasao stare vesti kada nije bilo drivera za Win 7..Pogledaj lepo link sta pise.. Creative Audigy 2 ,Windows 7 Driver..Evo ti opet pa pogledaj :
:: :: :: :: Sky a i ostali koji imaju tu karticu, lik koji mi je prodaje kaze da radi na windows 7, da li je to tacno jer sam na vise mesta video da to moze biti problem?!
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.