Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Problem sa mikrofonom na laptopu
STRANA 1 OD 1
sojkic Problem sa mikrofonom na laptopu 26.02.2010. 16:28 T24876

status: user
broj poruka: 216

Kupio sam neki dan asus k52j, instalirao win7 i sve drajvere, radio skype normalno dva dana, a sada mi se jako lose cuje mikrofon, bukvalno se moram derati da me cuju sa druge strane veze. Pojacan je zvuk za mic do maksimuma, i u skype i u audio opcijama. reinstalirao sam audio drajvere, ali isto se ponasa. da li se neko sreo sa slicnim problemom, da li se to moze pojacati negde, mrzi me da jos isprobam reinstalacij win-a, to mi je bas mrsko. sve ostalo radi ok. poz, hvala unapred
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
goranvu ... 26.02.2010. 17:31 #192241

status: user
broj poruka: 195
Proveri da li imaš `Boost` ili neku sličnu podopciju za mikrofon u sistemskom mikseru. To je vrlo često slučaj, i ako nije checkirano, mikrofon se jedva čuje. Možda si to nehotice iskljucio. Druga stvar, da li ti je u Skype checkirana opcija da program automatski podesi nivo zvuka ili si to iskljucio i slajder ti stoji skroz desno na maksimumu? Sumjnam da je to u pitanju, jer Skype dobro obavlja taj posao, al reko ajde da vidimo i to.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs