Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Logitech G35
STRANA 1 OD 1
Daum Logitech G35 21.02.2010. 05:34 T24715

status: user
broj poruka: 12798
Jel poseduje neko ove slusalice i kakva su iskustva, sta ste culi itd...

Hteo bih za gaming bas da ih uzmem...

...idem da spavam sad, pa cu da vidim sta ima kad ustanem...
dautovic ... 21.02.2010. 09:29 #190786

broj poruka: 2855
Drugar ime ove, odlicne su stvarno:

SteelSeries 5H V2

Logitech je dobra firma, al ove sto sam to dao link izuvaju...pitanje je koliko tebi uopste trebaju sluslice tako dobrih performasni, kapitam da imas kintu i da volis da se izujes za dobru stvar al pitanje je sta tebi ustbari treba...ti oces nprda igras AvP novi itd...za to ti rede posao vishe nego dobro i sluske za mnogo manje para...

Vidi sta ti treba, razlika je izmedju pro gejminga i da sedish kuci i pikas neku pucacinu...al ako si burzuj `baci` jos koji dinar : )

ATi Powercolor 4890 900/1100
Samsung SpinPoint F3 1TB
SND: Asus Xonar DS 7.1 (OP270GP)
Logitech X-540

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 21.02.2010. 11:02 #190802

broj poruka: 9121
Kupi nekog Sennheiser-a, nema tu sta Logitech da trazi.

Pozdrav!
djokosrb gile 21.02.2010. 13:35 #190835

broj poruka: 6876
aj nemo da pricas kad nemas sluske,na prvi pogled izgledaju extra,po itsvetu vlasnici daju pohvale,kazu jedina mana je cena

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 21.02.2010. 15:56 #190855

Ja sam pitao za Logitech G35, a ne da li je dobra kupovina. Ne treba mi za novi AVP, nisam snob da kupim nesto zbog jedne igre. Igram dosta igara, pogotovo online igara tipa L4D2 i COD...

Ne zanima me alternativa, vec me zanimaju tudja iskustva sa G35...

dautovic Re: ... 21.02.2010. 17:00 #190860

Nije dobra kupovina logitech!

Zasto?

Bolje kupiti za 100e bruka zvucnu karticu i sluske za 50e nego te sluske...dzaba one kad ih vozish na intergrusi...

L4D2?COD? me zajebavas? Kakve veze imaju one sa pro gejmingom? za te igre su dobre i genius sluske...

SteelSeries - NAJBOLJA GEJMING OPREMA NA SVETU

Sennheiser - NAJKVALITETNIJE SLUSALICE ZA ZVUK-MUZIKU

Ti kupuj sta hoces, trazis misljenje za slusalice koje niko normalan nema... najbolje gejming sluske sveta kostaju 9000din a te 140-150e...ko bi dao novac za skoro duplo skuplju a loshiju stvar?niko ko se razume u materiju...

P.S. Neka ti kaze nesto ko ima kakve su...i opravdavaju li novac ulozen

Daum ... 21.02.2010. 17:46 #190864

G35 ima ugradjenu 7.1 zvucnu u sebi i konektuje se preko USB-a tako da se nece konektovati preko integruse.

Za L4D2 i COD su mi potrebne dobre sluske, ali izgleda da nisi probao igre toliko....

Ta definicija `najbolje gaming sluske` da kostaju 9000dinara je diskutabilna. Najbolje je ono sto nekome odgovara.

Ali ne znam zasto me ubedjujes onda da je taj Steelseries bolji kad ocigledno nisi probao G35? Kako mozes da znas onda da je bolji taj Steelseries?

Ne kazem da su bolje jedne ili druge... Idem bas da pogledam taj Steelseries kakav je...

ravenoss Dobre su... 21.02.2010. 20:26 #190883

broj poruka: 486

i jedne i druge...mada ipak sto se pro gejminga tice nekako mi je vise tu Stealseries,inace svi pro gejmeri kupuju bas stealseries sluske i to bas 5hv2,ne kazem da su lose G35,daleko bilo,verovatno su to vrhunske sluske...e sad pitanje je zasto nisu toliko popularne medju pro gejmerima? Dal su to pametni momci koji za manje para kupe 5hv2 koji radi isti poso,subjektivno i bolji,to ne znam :) I naravno,Izbegavajte kupovinu u Games-u to su njveci lopovi koji postoje :)
gile23 ... 21.02.2010. 22:33 #190898

Obojica ste prsi ko sisarke (dautovic, daum) pro sluske ti trebaju za Wow, gde imas mnogo okolnih zvukova i da cujes odlicno nekog indijanca koji ti prilazi sa ledja ili sa strane, za ostatak ce ti odlicno odraditi posao klasicne sluske od 1000-2000 dinara. Idemo dalje nisi ti neki pro gamer da ti trebaju takve sluske, kada budes krenuo da igras za klan i da zaradjujes pare preko gaming-a onda ce ti trebati, ali onda ces opremu dobijati od klana i neces je kupovati. Ako ti se kupuju sluske kupi, ali moje misljenje je da kupis neke sluske do 50 evra, a ostatak spucaj na neki drugi deo hardware-a kao sto je tastatura. Ne moras da kupis tastaturu od 200 evra, nego neku solidnu od 50-70 evra.

Pozdrav!
Daum Re: ... 21.02.2010. 23:10 #190924

Klan? Mislis na one grupe devica koje se igraju u udruzenju/klubu? Rec klan povlaci puno definicija koju niko od tih `klubova` ne ispunjava...

Toliko nisam pukao da mi treba `klan`...

Ono sto mi treba je uzivanje u single player igrama, i usput da tacno znam gde mi ko prilazi u L4D ili COD-u...

Sem toga, masina mi je zbudzena maximalno na svim poljima, nemam gde ni da potrosim pare i da hocu...

Ono sto trazim su vrhunske slusalice za gaming, a ne da li mi je pametno ulaganje itd...

:: Obojica ste prsi ko sisarke (dautovic, daum) pro sluske ti trebaju za Wow, gde imas mnogo okolnih zvukova i da cujes odlicno nekog indijanca koji ti prilazi sa ledja ili sa strane, za ostatak ce ti odlicno odraditi posao klasicne sluske od 1000-2000 dinara. Idemo dalje nisi ti neki pro gamer da ti trebaju takve sluske, kada budes krenuo da igras za klan i da zaradjujes pare preko gaming-a onda ce ti trebati, ali onda ces opremu dobijati od klana i neces je kupovati. Ako ti se kupuju sluske kupi, ali moje misljenje je da kupis neke sluske do 50 evra, a ostatak spucaj na neki drugi deo hardware-a kao sto je tastatura. Ne moras da kupis tastaturu od 200 evra, nego neku solidnu od 50-70 evra
::
:: Pozdrav!
gile23 ... 21.02.2010. 23:18 #190932

@Daum Ta jedna grupa ako si dobar gamer moze da ti daje 500 evra mesecno, opremu itd. Licno mislim da ni biti samostalan nije biti lose, ali moje misljenje je da pro mozes biti kada si igrac kao Grubby ili tako neka elita. Inace Grubby je osvojio WCG valjda je taj turnir igrajuci jednom rukom, inace covek se preselio iz Holandije u Kinu. Odoh u totalan off xd, inace nisu to lose sluske, mada ja licno ne bih dao toliko kesa za sluske, ne znam kako stojis sa podlogom za mis :) ?

Pozdrav!
dautovic Re: ... 21.02.2010. 23:36 #190945

Probaj neces zazaliti, svi gejmeri ih imaju, najbolje su i za puno vece pare...

:: G35 ima ugradjenu 7.1 zvucnu u sebi i konektuje se preko USB-a tako da se nece konektovati preko integruse
:: Za L4D2 i COD su mi potrebne dobre sluske, ali izgleda da nisi probao igre toliko...
:: Ta definicija `najbolje gaming sluske` da kostaju 9000dinara je diskutabilna. Najbolje je ono sto nekome odgovara
:: Ali ne znam zasto me ubedjujes onda da je taj Steelseries bolji kad ocigledno nisi probao G35? Kako mozes da znas onda da je bolji taj Steelseries
:: Ne kazem da su bolje jedne ili druge... Idem bas da pogledam taj Steelseries kakav je..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
gile23 ... 23.02.2010. 23:21 #191517

Sta si odlucio sta uzimas ?

Pozdrav!
Daum Re: ... 23.02.2010. 23:49 #191526

Nista jos, ali sve vise tezim ka G35 s`obzirom da svaki review i svaki komentar koji sam nasao je pozitivan.

Za Steelseries nisam nasao bog zna sta, ali ne bih za stereo headset da dajem 100 evra.

Video sam juce Roccat Kone, pa sam gledao dosta review-ova i za njega, nije los.

Razer Baracuda ispada iz opticaja jer sam nasao puno komentara vezanih za los kvalitet izrade...

:: Sta si odlucio sta uzimas
:: Pozdrav!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs