kako 5.1 kroz winamp i na realtek hd audio alc889??
STRANA 1 OD 1
nisque
kako 5.1 kroz winamp i na realtek hd audio alc889??
01.02.2010. 19:55
T24198
status: user broj poruka: 1060
vidite iz naslova teme šta me muči.. podešeno je na 5.1 ali bez srednjeg jer nemam gde na sto da ga stavim.. radi super u igrama, odnosno 4.1, ali kad upalim winamp rade mi samo dva prednja, tj dobijem 2.1. jel zna neko kako se ovo rešava, nervira me, ne mogu da se veselim kako dolikuje. na starom kompu sam imao creative live! 5.1 kartu i radilo je kako treba.. sad nešto neće :/
E sad imam isti problem sa logitech 5.1, ali srecom ovaj logitech ima dugme sto pravi od stereo 5.1 tako da se chuju svi zvuchnjaci kako treba. Ako koristis win 7 mozes da ukljuchis speaker fill, i on bi trebao da pusti 5.1 od stereo muzike!! Ako imas xp, neznam kako da se ukljuchi ali da bi radilo mora da se instaliraju svi driveri za zvuchnu, ne samo realtek nego i onaj drugi. Za ostala podeshavanja neznam.
ma jok bre.. speaker fill kod mene ne postoji.. a ovo što sam skinuo uopšte ne izgleda kao na slici. kad odem na podešavanja samo me pita za buffer size i još neko čudo.. i usput ne rade zadnji zvučnici i dalje..
znaci ne verujem kako je ovo dobrooooo!!! nisam verovao da ovo moze da se izvede.. samo mi se malo ne svidja kako je uradjen buffer-ahead, za prelaze nije ostavljena ni sekunda..
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.