Moze li se koristiti neka varijanta koja bi isla preko kompjutera tj zvucne kartice i zvucnika. I ako moze koja????? Jel postoji neka softverska varijana ovih efekata, neki program, a da daje pristojne rezultate kucna varijanta?
Zvucne koje imam Su Adigy 2NX i X-FI surround 5.1 Extrene
Nisi bash konkretan ali ovako... Imash sjaset programa i programcica...kao VST plug-inovi ili kao stand alone .... Predlazem ti Guitar Rig 3.0 mada i Amplitube isto radi jako lepo.... Imash karticu sa kojom ne bi trebalo da bude problema...Opet ja koristim Jam Lab (M audio), navedene programe ali na sve to kacim kompresor i recimo wah corus i ostale pedale koje imam..,Uz Cubase ili Nuendo imash da se nauzivash.... U zdravlje!
Bez premca Guitar Rig 4.0.Kao sto kaze Zgy,uz cubase je trenutno najbolja kombinacija.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Moze li se koristiti neka varijanta koja bi isla preko kompjutera tj zvucne kartice i zvucnika :: I ako moze koja???? :: Jel postoji neka softverska varijana ovih efekata, neki program, a da daje pristojne rezultate kucna varijanta :: :: Zvucne koje imam Su Adigy 2NX i X-FI surround 5.1 Extrene
Jeste ali ne onaj extremni metal, urlikanje i to. Exodus, sepultura kreator mozda po nesto ali retko. Uglavnom metal, hard rock, rock, 80tih i pocetak 90tih mada volim i starije stvari i novije ima tu i tamo da kazem novijih.
...ma sve to sviraa...))) Ja gazim Gibson Les Paul Custom `78 i u blizoj buducnosti Les Paul Studio ili neki standard ako budem imao srece, da ovu prvu ne gazim toliko...Obzirom da sam dugo u rnr i konstantne probe, svirke ostavljaju trag...:)
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.