Pozz drugari! instalirao sam sistem na novom kompu, drajvere sa originalnog cd-a! Sve radi super , ali kad pustim originalni audio disk secka muziku bilo preko vinampa bilo preko windows player-a. A filmove pusta normalno? I zanima me postoji li mogucnost da povadim drajvere iz windovsa, imam komp koji je kupljen u nemackoj i vista je na nemackom pa hocu da je prebacim na english. to jedino mozgu novom instalacijom , ali nemam disk s drajverima , moze li kako da se izvuku drajveri iz nje , pa da mogu da se koriste ... ? hvala unapred pozz
Sto se tice seckanja audio cd-a ne pada mi nista drugo na pamet osim da je zaprljan/izgraban disk/diskovi.
Za bekap drajvera Driver Genius Professional Edition 9 0 0 180,ili kao free varijantu program DriverMax5.4.
Ipak bih ti preporucio da nekim programom tipa cpuz...(ili zaviris malo u kuciste) pogledas koja je ploca i ostali hardver u pitanju,pa sa neta skines lepo najnovije drajvere.Tako ti je najsigurnije,a i najbolje.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: Pozz drugari! instalirao sam sistem na novom kompu, drajvere sa originalnog cd-a! Sve radi super , ali kad pustim originalni audio disk secka muziku bilo preko vinampa bilo preko windows player-a. A filmove pusta normalno? :: I zanima me postoji li mogucnost da povadim drajvere iz windovsa, imam komp koji je kupljen u nemackoj i vista je na nemackom pa hocu da je prebacim na english. to jedino mozgu novom instalacijom , ali nemam disk s drajverima , moze li kako da se izvuku drajveri iz nje , pa da mogu da se koriste ... ? hvala unapred pozz
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.