evo suzio sam izbor na logitech x-540 vs. genius 5.1 wooden sad samo ne znam koju seriju .. poshto ima dosta razlichitih oznaka na tim genius ... pitanje je koja je najbolja? dakle rech je o tom nekom cenovnom rangu.. bilo bi dobro da komentarishu ljudi koji su bili u dodiru sa njima..slusham i ostale savete za zvuchnike u tom cenonvnom rangu.. kupujem sutra pa eto.. hvala i pozdrav!
ako ti je bitno samo da gruvaju i nista vise, uzmi Genius, a ako ti je bitnije da se cuju dosta cistije i kristalnije, uzmi Logitech za iste pare, daleko je kvalitetniji i zvuk je kristalniji.
pa i ja sam nekako vishe za logitech jer sam chuo da ovi genius imaju problema sa pregrevanjem i crkavanjem random satelita.. ali su mi daleko lepshi od tih logitech-a ..al kapiram da tju da uzmem x-540 sa x-fi uskoro, bi trebalo da bude to to.. samo da nisu ultra ruzhni uzhivo i uzimam ih sutra :) Pozdrav!
To su sve isti kinezi unutra. Xwave, Genius itd... __________________ Scourge of PCBerza
:: pa i ja sam nekako vishe za logitech jer sam chuo da ovi genius imaju problema sa pregrevanjem i crkavanjem random satelita.. ali su mi daleko lepshi od tih logitech-a ..al kapiram da tju da uzmem x-540 sa x-fi uskoro, bi trebalo da bude to to.. samo da nisu ultra ruzhni uzhivo i uzimam ih sutra :) :: Pozdrav!
Ili 5.1 od ove iste firme meni su extra,a za ovo tvoje pitanje gore uzmi pre Logitech imao sam ih pre ovih ali su izgurali samo 2 godine rada. Znaci dobri su i oni :) Pozz
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.