koliko se ja secam ni ortaku ne radi CENTRALNI zvucnik kada slusa muziku,a ako ne radi uopste onda desni click na zvucnik u tray-u>playbeck devices>configure>5.1
Ja imam iste zvučnike i koristim Win 7 i meni radi centralni zvučnik(ili ti veliki kako ti kažeš). Treba verovatno u podešavanjima da nešto namestiš. Ja imam integrisanu zvučnu na ploči K9N-Neo F i sve radi ok Pozzz
Ja znam da sam morao da skidam najnovije drajvere za zvučnu kartu pa sam imao malo problema dok sam posle pokapirao kako to da namestim da sve radi lepo. Ako baš treba nešto konkretno reci pa da bacim pogled na podešenja kod mene pa da ti kažem kako kod mene stoji
Jel je Realtek u pitanju? Instaliraj najnovije Realtek drajvere (cini mi se da su R2.38). Ukljuci:
Speaker fill Sound Effects: Room
Tako ce da ti rade svih 5.1, ali front zvucnici (ili rear nisam siguran) nikad nece da rade kao ostali, uvek ce biti tishi i davace kao neke efekte. To je mana Viste i Win7, dok kod XP-a rade svi zvucnici isto...
lepo Realtek HD Audio Manager 5.1 i ukljuci Speaker Fill preko Control Panel-a i radice svi isto i kada je muzika u pitanju, a bez Speaker Fill rade u igrama i filmovima kao 5.1 a muzika kao 2.1...
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.