Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Zna neko jeftini studio??????
STRANA 1 OD 1
malla Zna neko jeftini studio?????? 26.12.2009. 23:39 T23206

status: user
broj poruka: 45

o5 ja i moja pesma......a sad jel znate mozda neki zabacheni studio gde bi mogla da je snimim?????pls :D
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MilosNBG ... 26.12.2009. 23:43 #174809

broj poruka: 1586
Znam gde se snimalo pre par godina a to je studio Orange, ulica Aleksinackih rudara na Novom Beogradu...

http://www.studioorange.rs/

Pozovite i raspitajte se, duuugo tamo nisam bio, nemam pojma kakvi su sa cenama ali znam da rade snimanje.

Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!

malla Re: ... 26.12.2009. 23:45 #174811

extra.....blizu ziwim!!!raspitatju se...hwala ti puno.....
Ishmerish Kako ljudi komplikuju za Dz 26.12.2009. 23:51 #174817

broj poruka: 7285

Da te priupitam shtogodj,oces ti na Evroviziju sa tom pesmom?

Sister uzmi lepo kameru ili neki bolji fon,snimi sve vas kako izvodite doticnu pesmu,okaci klip na MU/RAPID/HOTFILE...- i posalji je download link.

Kontam da ce joj biti draze da vidi sve vas nego neku do panja placenu pesmu u mp3 formatu.

Lala 4ever!

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

doca80 Re: Kako ljudi komplikuju za Dz 27.12.2009. 01:10 #174841

broj poruka: 3053
Moj zema pametno zbori...da sam na tvom mestu,ja bi poslusao zemu...

KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA

::
:: Da te priupitam shtogodj,oces ti na Evroviziju sa tom pesmom
:: Sister uzmi lepo kameru ili neki bolji fon,snimi sve vas kako izvodite doticnu pesmu,okaci klip na MU/RAPID/HOTFILE...- i posalji je download link
:: Kontam da ce joj biti draze da vidi sve vas nego neku do panja placenu pesmu u mp3 formatu
:: Lala 4ever!
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
mkukic ... 27.12.2009. 03:36 #174877

broj poruka: 2591
Ishmerish je apsolutno u pravu! Zasto bi ste davali tolike pare za snimanje pesme, kada , u ovom slucaju, kvalitet zvuka same pesme nije presudan vec ta sama paznja i zelja da iznenadite drugaricu za rodjendan... Uzmite od nekog druga/drugarice neki dobar fotoaparat ili kameru (koja bi sve to lepo snimila) i sve to uzivo odradite i bice joj mnogo draze nego da dobije tamo neki izmiksovani mp3...
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

MilosNBG ... 27.12.2009. 05:37 #174892

broj poruka: 1586
I agree, jeste da je studio studio, ali kao iznenadjenje, kamera bi bila vrh... Neka bolja kamera ili fotoaparat i imate all in one :o)

Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!

malla u jbt!!! 27.12.2009. 17:22 #175060

majke mi mile skroz ste u prawu!!!kako se ja toga nisam setila......eee shta bi ja bez was em lakshe em sladje!!!!!koji ste carewi!!!!!tnx do neba!!!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs