Moj zema pametno zbori...da sam na tvom mestu,ja bi poslusao zemu...
KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: :: Da te priupitam shtogodj,oces ti na Evroviziju sa tom pesmom :: :: Sister uzmi lepo kameru ili neki bolji fon,snimi sve vas kako izvodite doticnu pesmu,okaci klip na MU/RAPID/HOTFILE...- i posalji je download link :: :: Kontam da ce joj biti draze da vidi sve vas nego neku do panja placenu pesmu u mp3 formatu :: :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Ishmerish je apsolutno u pravu! Zasto bi ste davali tolike pare za snimanje pesme, kada , u ovom slucaju, kvalitet zvuka same pesme nije presudan vec ta sama paznja i zelja da iznenadite drugaricu za rodjendan... Uzmite od nekog druga/drugarice neki dobar fotoaparat ili kameru (koja bi sve to lepo snimila) i sve to uzivo odradite i bice joj mnogo draze nego da dobije tamo neki izmiksovani mp3... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.