Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Predlozi za bubice
STRANA 1 OD 1
pajsgudgud Predlozi za bubice 25.12.2009. 18:57 T23153

status: user
broj poruka: 3743
Pozdrav ekipi. Potreban mi je predlog za dobre bubice. Akcenat stavljam na kvalitet izrade kabla spojeva i prevoja jer se to pokazalo fatalnim po mene i moj budžet. Potrebno je da izdrže barem godinu dana bez prekida, to je sve što tražim. Pošto mi prethodne zenhajzerke cx-380 II nisu izdržale ni punih 6meseci, a Ipod sluške su izdržale jedva tri, treba mi nešto robusno. Naravno i kvalitet zvuka je bitan. Mogu da budu i in ear, šta više to je plus. Bubice isključivo, pošto se svaki dan gradskim prevozom vozim i slušam plejer dva sata dnevno, dakle one preko ušiju otpadaju kao opcija.

Pare nisu toliko presudni faktor ali nemojte mi bacati neke preko 100jura i te fore:). Naravno i jeftinije, a dobre dolaze u obzir.

Hvala unapred. Da napomenem, cx-380 su imale gumenu presvlaku oko džeka koja se pod uticajem toplote raširila i džek je ispao, kod Ipod sluški je došlo do prekida u kablu, ranije kriejtivove slušalice koje sam imao imaju lošu gumu koja vremenom postane krta i pukne, moje prve zenhajzerke MX-55 su imale isti problem kao cx-380, ostale sluške neću ni da spominjem. Samo ću pohvaliti Philips...
support normality
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic slabo 25.12.2009. 23:45 #174452

broj poruka: 9006
ne znam kakvi ih vrljavi kinezi prave ovih dana, ne traju ni 6 meseci, uzeo sam pre desetak godina sony-eve za 30 maraka i još uvek rade svakodnevno, jedino aj da kažemo da se guma malo ukrutila. uglavnom, i ja sam gledao da ih zamenim jer su se maksimalno izlizale, samo i nisam imao neku ideju šta da uzmem, tako da bi i meni predlog dobrodošao

pajsgudgud eh jbg 26.12.2009. 00:26 #174463

ovde čim postaviš malo zahtevnije pitanje, odma popiješ nula odgovora. Da sam pitao crveni ili zeleni, javilo bi se njih stotinu:P

Sam ću da odaberem, pa šta bude. Jeste mi kolega Ognjeni predlagao Sibreiu ili tako nešto ali to nema nigde ovdi da nađem, a pošto meni treba oma odlučiću se za neku domaću marku...
support normality

alexb To je uvek fatalno 26.12.2009. 00:55 #174468

broj poruka: 242
Najduze sam koristio neke sonijeve in-ear bube, Nesecam se koji model. Trajale su mi skoro 2god.

Onda je dosao veliki ZEN CX300. Izgubio sam te sluske posle mesec dana [previse sam popio te veceri]

Pa koss Plug, koje su mi trajale oko god dana - te bube imaju najjaci bass

Sad koristim denon AH-C252. Mnooogo bucne[jake] slusalice. Traju mi vec pola god.

Samo cx300 sam izgubio, a sve ostale su prsle na istom mestu.

\nema resenja. jedino da uzmes izolirku i roling - roling - roling

alexb Sta znam.... 26.12.2009. 01:04 #174471

broj poruka: 242

Imas po nasim mega-smorovima tj mega-storovima solidan izbor denonovih i sonijevih sluski
pa ako neces sennheiser-a...

Ako neces da se otvaras moze stari dobri Philips da se nadje za 2-3k din
pajsgudgud Koleza fala što si se javio 26.12.2009. 03:21 #174498

aj proveriću te denonke, ali cx-300 je isto što i ovaj cx-380. Isto sranje drugo pakovanje. Dobar zvuk loša izdržljivost.
support normality

::
:: Imas po nasim mega-smorovima tj mega-storovima solidan izbor denonovih i sonijevih slusk
:: pa ako neces sennheiser-a..
:: Ako neces da se otvaras moze stari dobri Philips da se nadje za 2-3k din
JOSILENKO ... 26.12.2009. 03:43 #174499

broj poruka: 1013
Brate sta im ti radis, jel ih guras medju zube ili u usnu skoljku, pa ti odkazu za 3 meseca?
Sve koje sam imao su mi trajale preko godinu dana, a koristim ih svakodnevno.
Kvalitet zvuka Sennheiser zakon, Imam CX 300 vec nekoliko meseca i nadam se da ce potrajati godinu dve. Ali posle tvoje price ne znam sta da mislim, zbunio si me

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud Re: ... 26.12.2009. 09:24 #174514

samo ih koristim svakodnevno. Kao što rekoh za moje cx380 gumena presvlaka oko džeka se pod toplotom raširila i džek ispao napolje. Mp plejer držim u džepu od pantalona.
support normality

:: Brate sta im ti radis, jel ih guras medju zube ili u usnu skoljku, pa ti odkazu za 3 meseca
:: Sve koje sam imao su mi trajale preko godinu dana, a koristim ih svakodnevno.
:: Kvalitet zvuka Sennheiser zakon, Imam CX 300 vec nekoliko meseca i nadam se da ce potrajati godinu dve. Ali posle tvoje price ne znam sta da mislim, zbunio si m
Ishmerish To se zove zahtevan korisnik. 26.12.2009. 10:30 #174522

broj poruka: 7285

Tebi bi jos najbolja varijanta bila neki Sony/Maxell za under 1k.

A ako pak ne,uvek postoji i kvalitet(Westone UM2/UM3X,Ultimate Ears 5 Pro,Shure SE530PTH/SCL2 Black(ove zadnje bi ti mozda i odgovarale(cenovno))).

Lala 4ever!

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

pajsgudgud Re: To se zove zahtevan korisnik. 26.12.2009. 12:40 #174551

hvala na predlogu pročešljaću po netu...
support normality

:: Tebi bi jos najbolja varijanta bila neki Sony/Maxell za under 1k
:: A ako pak ne,uvek postoji i kvalitet(Westone UM2/UM3X,Ultimate Ears 5 Pro,Shure SE530PTH/SCL2 Black(ove zadnje bi ti mozda i odgovarale(cenovno)))
:: Lala 4ever!
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Daum .. 26.12.2009. 12:56 #174554

broj poruka: 12798
Probaj ako mozes da nadjes Logitech Playgear Stealth...

...ali mi ovo deluje mnogo bolje... pogotovo sto je Razer...

http://www.desk.rs/Katalog/PregledDetalji.aspx?id=42127&type=1&st=1

Erestun re 26.12.2009. 14:07 #174576

broj poruka: 1797
Denon, Shure....posto si vec imao Sen-a....probaj sad nesto drugo.
Ja imam Sony koje sam dobio uz mrz plejer, in-ear, odlican zvuk, traju mi vec 2 godine.
Imam i Zenke za komp, ali sad bih definitivno isao na Denon, Shure...iskustvo je zlato :)

pajsgudgud Hm razr slupke su zapravo ove 27.12.2009. 23:48 #175285

http://sg.store.creative.com/products/product.aspx?catid=437&pid=17989

tj bruka daju zvuk nema sumnje...

potražiću denon slupke da vidim šta nude...

fala i vamam dvojici (Daum i Erestun)
support normality

imarkovic > pajsgudgud - evo ovako 27.12.2009. 23:58 #175290

broj poruka: 19020
ne zelim da citam ostale komentare, jer me mrzi, reci cu ti samo da izbegavas Sennheiser bubice, jer ne prave tako kvalitetne bubice kao one velike, naprotiv, jako su lose za te pare, ja sam se razocarao, imao sam nekoliko modela koje nisam bas malo platio, a nisam uopste bio zadovoljan, ako bas hoces da puknes, dobre su CX, ali precenjeno po meni, preskupo.

Ako hoces bas bas dobre, kvalitetne bubice, poslusaj me, uzmi Philips, silikonske su, pakovanje je veoma prakticno, sa kablom mozes da se OBESIS, i to bukvalno, zvuk je podjednako kvalitetan kao na Sennheiser-icama, imas u VipHouse, za 2.600din, slusalice su bruka ! ja sam ranije imao Philips, i hteo sam opet da ih kupim, jer mi je neko `mako`, ali nsiam uspeo da nadjem, pojeo sam govno i kupio Sennheiser Sport, slusalice su bzvz, iako su silikonske, u 3 razlicite velicine, meni ispadaju iz uva, drugo, guma kod obe bubice se iskidala, a bio sam jako pazljiv, natpis Sennheiser se izlizao posle mesec dana, jack ja odvratno uradjen, odlepio se od gume, ma blagi uzas, a cena im je bila oko 40eu, ne bi ih vise kupio nikad, da se razumemo, samo bubice, imao je i drugar jedne klasicne, isto nije bio zadovoljan.

pajsgudgud Re: > pajsgudgud - evo ovako 28.12.2009. 00:14 #175298

pa da ako si čitao barem moj post videčeš da sa pohvalio philips. PA da cx-380 sport one što šatro moš da pereš pod vodom, a desilo mi se isto što i tebi. Pogledaću baš šta ima u tom hausu, Hvala na predlogu.
support normality

:: ne zelim da citam ostale komentare, jer me mrzi, reci cu ti samo da izbegavas Sennheiser bubice, jer ne prave tako kvalitetne bubice kao one velike, naprotiv, jako su lose za te pare, ja sam se razocarao, imao sam nekoliko modela koje nisam bas malo platio, a nisam uopste bio zadovoljan, ako bas hoces da puknes, dobre su CX, ali precenjeno po meni, preskupo
:: Ako hoces bas bas dobre, kvalitetne bubice, poslusaj me, uzmi Philips, silikonske su, pakovanje je veoma prakticno, sa kablom mozes da se OBESIS, i to bukvalno, zvuk je podjednako kvalitetan kao na Sennheiser-icama, imas u VipHouse, za 2.600din, slusalice su bruka ! ja sam ranije imao Philips, i hteo sam opet da ih kupim, jer mi je neko `mako`, ali nsiam uspeo da nadjem, pojeo sam govno i kupio Sennheiser Sport, slusalice su bzvz, iako su silikonske, u 3 razlicite velicine, meni ispadaju iz uva, drugo, guma kod obe bubice se iskidala, a bio sam jako pazljiv, natpis Sennheiser se izlizao posle mesec dana, jack ja odvratno uradjen, odlepio se od gume, ma blagi uzas, a cena im je bila oko 40eu, ne bi ih vise kupio nikad, da se razumemo, samo bubice, imao je i drugar jedne klasicne, isto nije bio zadovoljan
pajsgudgud Re: > pajsgudgud - evo ovako 31.12.2009. 00:18 #176282

Čovek fala na predlogu pazario sam Philips SHE9551/00. Vrhunski zvuk. Čini mi se da je bas malo definisaniji dublji jači u odnosu na cx-380 i stvarno lepo izgledaju. Sobzirom da su još duplo jeftinije od ovih prethodnih, nemam ama baš ni jednu zamerku. Hvala puno još jednom. Pozdrav.
support normality

:: ne zelim da citam ostale komentare, jer me mrzi, reci cu ti samo da izbegavas Sennheiser bubice, jer ne prave tako kvalitetne bubice kao one velike, naprotiv, jako su lose za te pare, ja sam se razocarao, imao sam nekoliko modela koje nisam bas malo platio, a nisam uopste bio zadovoljan, ako bas hoces da puknes, dobre su CX, ali precenjeno po meni, preskupo
:: Ako hoces bas bas dobre, kvalitetne bubice, poslusaj me, uzmi Philips, silikonske su, pakovanje je veoma prakticno, sa kablom mozes da se OBESIS, i to bukvalno, zvuk je podjednako kvalitetan kao na Sennheiser-icama, imas u VipHouse, za 2.600din, slusalice su bruka ! ja sam ranije imao Philips, i hteo sam opet da ih kupim, jer mi je neko `mako`, ali nsiam uspeo da nadjem, pojeo sam govno i kupio Sennheiser Sport, slusalice su bzvz, iako su silikonske, u 3 razlicite velicine, meni ispadaju iz uva, drugo, guma kod obe bubice se iskidala, a bio sam jako pazljiv, natpis Sennheiser se izlizao posle mesec dana, jack ja odvratno uradjen, odlepio se od gume, ma blagi uzas, a cena im je bila oko 40eu, ne bi ih vise kupio nikad, da se razumemo, samo bubice, imao je i drugar jedne klasicne, isto nije bio zadovoljan
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs