Jel moze neko da mi predlozi neki 5.1 sistem za kompljuter do 150 eur? Interesujeme da zvucnici traju i da moze malo da se odvrne muzika na njima i naravno da li postoje takvi zvucnici za tu cenu?
Iskreno nisam imao prilike da ih vidim i cujem uzivo ali posto imam genius 5.1 3600w jos od 2004 i radi mi perfektno nadam se da je kvalitet ostao isti pa da su i ovi novi dobri. Nisam imao problema sa njima i mogu reci da za sobu od 15 kvadrata kolika je moja su extra.Evo link za model koji ja imam
Pogledaj Logitech 2.1 Z-2300 (ne znam tacnu oznaku) uglavnom kostaju oko 100-120e a daju pravih 200W !!!! Znaci fantasticni su svuznici, sive boje, pogledaj na logitech sajtu nacices ih.
:: Pogledaj Logitech 2.1 Z-2300 (ne znam tacnu oznaku) uglavnom kostaju oko 100-120e a daju pravih 200W !!!! Znaci fantasticni su svuznici, sive boje, pogledaj na logitech sajtu nacices ih :: :: ::
Pravih 150W, imaju i display i daljinac... Za kucnu varjantu i 50W je dovoljno, ja kuci imam MS ML-6002 50W 5.1 i prezadovoljan sam, uvek mi rade na 10% od max jacine, tako da mi je i to dovoljno, a tek ovi od 150W to ubija...
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.