1100din u WIN WIN-u. Iznad proseka i izrada i zvuk. Ako ces nesto ozbiljnije mada ni ove ne zaostaju nekih 50e min. I to da pazis dobro sta kupujes jel i te od 50e mogu da budu tesko djubre. NEmoj se mnogo paliti sto pise Logitech ili Creative jer ne mora nista da znaci, jedino ako ne govorimo o vrhunskim modelima recimo G35 ali one su jako skupe i naravno extremno dobre.
pa vidi sta ti odgorava, moja preporuka za Sennheiser, imao sam ove sluske, fini cist zvuk, btw, dobre ove Canyon, lepo izgledaju i sa regulacijom...mislim da vrede.
@Vuce, koje si na kraju ono ti uzeo sluske, logi, ili Creative?
:: Sta se najvise isplati,znaci da ima solidan bas,pojacavanje zvuka na sluskama i da idu preko celog uveta to bi bilo ono zadovoljavajuce..neka pomoc?
JA sam ih pazario i definitivno sam ostao bez texta. A hteo sam da dam mnogo vece pare za slusalice nekikh50-60e. Hteo sam da uzmem neki creativ FaTal1Ty model, ima ga u dve varijanet usb i 3.5mm tak 3.5mmje oko 50e a ovaj usb 100e, ovaj skuplji ima moj komsija kod njega sam ih i probao i verovao ili ne ne mogu da pridju ovima hs10, ne kazem da su lose ali ne vrede te novce. KAda sam poce da slusam muziku film ili games na hs-10 nisam mogao da poverujem kako to dobro trese. Vibriraju kada pojacas bas a da pritom nista ne krci niti se nesto muci. Tonovisu jasni i kristalno cisti. Jos sa dobrom zvucno, brooka Bas je extremno jak i ne mozes da izdrzis dugo ak je mnogo visok, a nislkotonci isto., ma brooka. Extremno dobre. Iznad svakog proseka su ijos 2god garancije.
E a sta kazete na ove sto je predlozio `nskoric` ? na izgled su mi ok :D ostalo ne znam
:: Imas u D*sk :: http://www.desk.rs/Katalog/PregledDetalji.aspx?id=42253&type=1&i=0&st= :: slusalice su vrh :: garancija 12 mesec :: :: Put lifeinyourPC :: :: :: Sta se najvise isplati,znaci da ima solidan bas,pojacavanje zvuka na sluskama i da idu preko celog uveta to bi bilo ono zadovoljavajuce..neka pomoc?
Neces moci da verujes, ja nisam verovao dok nisam probao a dzabe su i jos 24 meseci garancije. Ja ne kupujem svasta i cesto sam gadljiv na te firme, neki moj trip. Ali vise necu biti tako iskljiciv, mnogo puta sam platio skolu sto sam kupovao samo neke fancy marke a nista nisam dobio. Od sada dok ne probam necu nista da tvrdim. Ovo sam probao i kupio odmah bez razmisljanjam, sasvim slucajno sam probao i ostao bez texta. Tako da je moja preporuka CANYON HS-10 definitivno. Imaju 350 grama i pored toga jako su udobne i ne smetaju ti posle visecassovnog nosenja, uvece non stop muzika slusam na njima ili gldema film. Imaju i mikrofon konji jetakodje extra kvalitet probao da snimam.
Imam HD201 i jako sam zadovoljan obzirom da sam ih platio 20e.
:: ljud :: :: imarkovic@ and bax@ dobre su i ove altec,sad se dvoumim izmedju ta dva modela,jer sennheizer hd 201 je skroz niska klasa i nema ono sto meni treba. :: ::
ne odgovara mi taj HD201 jer nema da se pojaca/smanji zvuk na samim sluskama,a i kabl mi mnogo dugacak,inace sto se tice kvaliteta jeste vrh za te pare
:: :: Imam HD201 i jako sam zadovoljan obzirom da sam ih platio 20e :: :: :: ljud :: :: :: :: imarkovic@ and bax@ dobre su i ove altec,sad se dvoumim izmedju ta dva modela,jer sennheizer hd 201 je skroz niska klasa i nema ono sto meni treba. :: :: :: ::
Hvala vuce,ja vec bio danas da ih pazarim ali sam ocigledno zakasnio,nego jel ima sutra nesto da radi? Mozda ih ima u metrou?
:: Neces moci da verujes, ja nisam verovao dok nisam probao a dzabe su i jos 24 meseci garancije :: Ja ne kupujem svasta i cesto sam gadljiv na te firme, neki moj trip. Ali vise necu biti tako iskljiciv, mnogo puta sam platio skolu sto sam kupovao samo neke fancy marke a nista nisam dobio. Od sada dok ne probam necu nista da tvrdim. Ovo sam probao i kupio odmah bez razmisljanjam, sasvim slucajno sam probao i ostao bez texta. :: Tako da je moja preporuka CANYON HS-10 definitivno :: Imaju 350 grama i pored toga jako su udobne i ne smetaju ti posle visecassovnog nosenja, uvece non stop muzika slusam na njima ili gldema film. Imaju i mikrofon konji jetakodje extra kvalitet probao da snimam :: ::
A sutra rade samo trzni centri delta idea itd, merkator. Ne znam da li ih tamo ima. Ja sam moje uzeo u win win-u za 1099din. U Tehnomaniji i List-u ako se ne varam su 1299din. A u prodavnici sinfonija u Balkanskoj su 1200din. Najpovoljniji je win-win.
zvao sam ih negde oko 17h danas i kazu da nemaju vise,tj ni jedna radja win win ih nema,moracu da pogledam na druggim mestima..
:: A sutra rade samo trzni centri delta idea itd, merkator :: Ne znam da li ih tamo ima. Ja sam moje uzeo u win win-u za 1099din :: U Tehnomaniji i List-u ako se ne varam su 1299din. A u prodavnici sinfonija u Balkanskoj su 1200din. Najpovoljniji je win-win :: :: ::
Ako mozes negde da nadjes, ili ako neko na forumu zna gde se mogu kupiti Technics RP-F290 slusalice. U Tehno*anijisam ih platio 1600 dinara. Za te pare nisam mogao da verujem kakve su slusalice. I da su kostal 50 evra, bez razmisljanja bih dao. Em sto imaju kilometarski kabl, em sto sam se uplasio kada mi je Volume bio na pola puta.
ja sam nedavno imao isti problem, koje sluske da uzmem. posto sam dosta gledao po netu odlucim za jednu ne tako poznatu marku GEMBIRD, i brate ne mogu jos da verujem kakve sam sluske kupio za 1400din, kad sam ih donio kuci i probao odma svi moji drugovi koji su ih probali bez razmisljanja su otisli i kupili sebi jedne. http://www.itsvet.com/proizvod/gembird-ap-880-5.1/comp_comp_headphones/339/420
znaci nenormalno dobar zvuk , zvucni sistem 5.1, plus vibracija , povezuju se na us-b, bas odlican , ja ih koristim za css i perverzne su.
Ako mi ne verujes idi u TC usce i probaj to govno od logitecha.....totalno sranje os slusalica.....slabe su totalno. Canyon ti je najbolji izbor. A ko zeli bas jak i dobar zvuk za njega su DJ slusalice zakon.....kao na primer PIONEER DENON ILI ALLEN & HEAT!!!!
G35 srajne nece biti. TO su najbolje igracke slusalice koje se na trzistu mogu naci. Sam vrh. 7.1 surround system, digitalne skroz, nesto si pobrkao. Sve zavisi sta si slusao sa njima. Te slusalice izuvaju koliko su dobre, ili zajebavas ili pricas na pamet. Ali su i preskupe i ne vrede te pare. Nasi prodavci su im nabuzdzili cenu preterano oko 100e bi trebale da budu.
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.