Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Brljanje zvucne kartice...
STRANA 1 OD 1
strela75 Brljanje zvucne kartice... 09.12.2009. 23:29 T22677

status: user
broj poruka: 1590
Nova pojava kod moje zvucne kartice tokom koriscenja na Skype-u. Sa vremena na vreme, prekine glas sagovornika i tandrce nesto (cuje se trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr - od sekunde do par sekundi), a posle vrati sve u normalu. Instalirao najnovije drajvere, ali opet isto.

Da li je imao neko slican problem?

Unapred hvala.

Pozdrav.

PS. MB je ASUS P5Q-SE sa onboard Realtek ALC1200
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 09.12.2009. 23:30 #168414

broj poruka: 12057

Aj ti lepo u Sound Forge i testiraj. Možda se Skype zbunio.

gile23 ... 09.12.2009. 23:36 #168423

broj poruka: 9121
Cudno je to meni sa tim Skype-om ili ti je konekcija malo pobrljavila, pusti covece neku pesmu ako tu brljavi onda ode ili ona ili zvucnici. Ja preko gtalka kada pricam samo cima zbog konekcije kada nesto downloadujem :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Gubljenje zvuka, krcanje i zamrzavanje slike koju prenose web... 10.12.2009. 01:59 #168475

broj poruka: 11001
kamere prilikom komuniciranja putem Skajpa, najcesce je posledica slabog protoka na Internet konekciji.
strela75 ... 10.12.2009. 07:47 #168488

broj poruka: 1590
@bax
Nemam Sound Forge. Nekad sam ga skinuo, ali trebace mi vremena da ga ponovo otkrijem. Kakve testove treba da radim u njemu (nikad ga nisam koristio)?

@gile23 & tortojed
Pazi ne koristim kameru, znaci treba da prenese samo zvuk, pa se gubi. Juce ADSL 1024/128 - valjda je dosta (ranije u firmi bio spominjan neki VPN, pa nam je receno da ako telefoni idu preko njega, uzimaju 64 kbps uploada/downloada da bi dobro radili). E sad koliko Skype uzima, to ne znam.

I moguce je da lelekom-ove maksimalne brzine malo variraju. Kako proveriti vezu u nekom trenutku - bese neki ping ili tako nesto u dos prozoru?

Pozdrav.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs