http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=87523 modovani driveri za realtek HDA, upravo sam ih instalirao, imam utisak da je zvuk transparentniji i glasniji, mada moze biti i da sam se istripovao. ako je neko voljan da proba, zanima me misljenje. ALC883 & Altec Lansing 4100 ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
nije me mrzelo da vratim stare drajvere, odradim test GLASNO u zamracenoj sobi, ponovo instaliram X-Fi i ponovo preslusam sve! e ako sad tripujem nema veze, vazno da ja mislim da je dobro :) test: 4play - still the one Sting - it`s probably me Jamiroquai - Twenty Zero One Erykah Badu - In Love With You The Prodigy - Out Of Space Badmarsh&Shri - Get up
A sta je sa EAX-om? everest mi kaze da su suported 1.0 i 2.0. (sa X-Fi driverom)
______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: Da ne pokrecem novu tem :: :: Imam foxconn plocu sa 865 cipsetom, zvuk je AC 97 (ALC653 :: :: Ako moze mala pomoc: koja je najnovija verzija drajvera za taj cip koja bi lepo radila na XP-u :: :: Ja imam verziju 5.10.0.6040 i ne pusta mi dobro dts format zvuka
@Jovanka>>>Iz add/remove deinstalisi dajver. Jos bolje je ako
09.12.2009. 23:22
status: user broj poruka: 10999
imas Driver cleaner, ali nije moralno. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Sumnjam da se modovanim drajverima moze postici nesto visi kvalitet. Za tu svrhu preporucujem filtere (koji rade kao nadogradnja izlazu - HD audio, Realtek direct sound output...) kao AC3 i Cyberlink audio filter ili efektore tipa DFX audio enhancer. Ali, svako ima prava da se zeza sa svojim uredjajima do mile volje.
:: Vidim na linku ima raznih verzija, jedna mora da odradi posao, pocecu od te najnovij :: :: EDI :: Jel` nece da bude problema ako stare drajvere samo ``pregazim`` ?
Ljudi pomoc,instalirao sam drajver,pa xfi software ali komp ne vidi zvucnu,u device menadzeru zuti kruzic sa uzvikom.
Zvucna je na asus p5q ploci tako da odgovara,i aktivan je hd audio u biosu.
Jos nesto ....... Kako ste `registrovali X fi software?
Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi.
My machine: HP 6730b c2D p8600 Intel 4500hd 3gb/160 gb
:: http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=8752 :: modovani driveri za realtek HDA, upravo sam ih instalirao, imam utisak da je zvuk transparentniji i glasniji, mada moze biti i da sam se istripovao. ako je neko voljan da proba, zanima me misljenje. ALC883 & Altec Lansing 410 :: _____________________________________________________________________ :: Chuck Noris is a pussy!
:: Pa znam da pise,no kao i do sada ne bih da to pise :: :: :: Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi :: :: My machine: HP 6730b c2D p8600 Intel 4500hd 3gb/160 gb :: :: :: ??? :: :: :: :: :: :: Intel q8200 2.3GH :: :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: :: WD3200AAK :: :: Gigabyte GV-NX88T256H rev 1. :: :: OCZ MXS-PRO 600W :: :: :: ::
barem msm da nije, jer izgleda da moram da restartujem komp pa onda , ali me mrzi :) Ali vise me zanima ono trial, dal mogu da izbegnem malo to :) a kasnije cu testirati da vidim dal se bolje cuje i dal ima EAX podrsku
Ovaj saksijin driver, ali da li ima x-fi u igrama nemam pojma, podesio sam u bf 2 creative x-fi i ono nesto kenja kao your hardware do not support....bla bla truc, i tako sam ostavio podeseno i radi, ali nzm dal se stvarno snimio driver ispravno iako se nije javljao nikakav error dok se ubacivao, videcemo nadalje kako ce da se pokaze.....
win 7 64bit, samo ne znam ovo sto kaze Gare za igre jer nemam nista instalirano ali muzika pici opusteno, mozda ima nekog boljitka ali nemam neko napucano ozvucenje, zvuk je cini mi se malo `meksi`, eto
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.