Uzeo sam neki digitus mikrofon sa slusalicama...Treba mi za skype, ali sta god da uradim ne mogu da se cujem na test servisu...Ne registruje ga.Mislim,sta ciniti?Kako podesiti? Pitanje je sad...
Gurnuo si crveni konektor u crveni ulaz na kompu? Gurnuo si ga do kraja? Imaš li dve zvučne kartice? Da li Skype u Audio Settings pokazuje tvoju aktivnu zvucnu karticu u Microphone boxu?
Isto i meni tako. Sve je podeseno kako treba, bananice ubodene kako treba,... jedino da probam drugi mikrofon, sluske rade ok, zvuk je integrisan C-media Da li si probao sa snimis glas u sound recorederu?
Nema tu mnogo pripetija...Bocnes mic u crvenu/roze rupicu,i ako imas auto detect,onda odaberes mic,a ako nemas onda ides u win mixer,pa>>options>>properties>>recording,i cekiras kao ulaz `MIC`,i to ti je to.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: Uzeo sam neki digitus mikrofon sa slusalicama...Treba mi za skype, ali sta god da uradim ne mogu da se cujem na test servisu...Ne registruje ga.Mislim,sta ciniti?Kako podesiti? Pitanje je sad...
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.